coply123
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşlar ben yeni bir bilgisayar alcam ve bu bilgisayarı alıyorum
acaba özellikleri nasıl ?
Özellikler:
İşlemci: Intel® Core i5 2450 İşlemci (2.50GHz, 3MBL3 Cache)
İşletim Sitemi: Windows 7® Home Basic (64-bit)
Bellek Kartı (RAM): 4 GB (DDR3) Bellek
Ekran Çözünülüğü: 1366x768
Grafik Kartı: Paylaşımlı Intel HD Graphics 1GB
Dahili Bellek: 500/1000GB HDD (5400rpm)
Ethernet: 10/100/1000
Diğer: 3USB, SD/MMC Kart Okuyucu
yardımlarınızı bekliyorum
bence samsung alma pişman olursun.ama yinede sen bilirsin bu özelliklere sahip +200 tl daha ver daha iyi marka al bende alacağım lenova
Malesef marka seçme inkanım yok dediğim gibi bilgisayarı kampanya ile alıyom 24 ay 74 tl ye.kısacası 4 GB ramlı İ5 işlemcili bilgisayar kötümü ? bu arada ben sadece cs1.6 ile pes oynıcam
samsung laptopları iyi diğer aletleri kalitesiz olsada notebookları güzel yapıyor ısınma sorunu kasa pek sağlam değil o da yere atmayacaksınız zaten
Herhaldeısınma derken ciddi bir şekildemi ve nelerde ısınır ? zaten ben Cod,Crysis gibi yüksek çözünürlü oyunlar oynamam
Çok Teşekkür ederim özetle samsung bilgisayarlar sağlam bilgisayarlar ve benim ihtiyaçlarımı karşılayacak
Çok Teşekkür ederim özetle samsung bilgisayarlar sağlam bilgisayarlar ve benim ihtiyaçlarımı karşılayacak
arkadaşım bence Bekle bak Ilk başlarda çok memnun kalirsin 2 ay sonra çok pişman olursun samsung laptop iyi değil 2 ay sabret para biriktir mutlaka lenova toshiba veya sony vaio kampanyaya girer.arz talep meselesi Öke.yine de sen bilirsin
samsung lenova dan iyimi mine içiyorsaniz bana da söyleyin arkadaşlar kime sorarsanız sorun 10 kişiden minimum 7 kişi lenova der.bana göre sıralama sony toshiba lenova gerisi hikaye ...
samsung lenova dan iyimi mine içiyorsaniz bana da söyleyin arkadaşlar kime sorarsanız sorun 10 kişiden minimum 7 kişi lenova der.bana göre sıralama sony toshiba lenova gerisi hikaye ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?