Samsung Note II alamak yerine HTC DLX beklenir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
digital090

digital090

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Note II alamak yerine HTC DLX beklenir mi?
Herkese iyi forumlar,

bu iki telefon hiç karşılaştırıldı mı bilmiyorum biraz baktım ama göremedim böyle bir konu eğer var ise affola. ilk başta daha çıkmamış bir telefonla note II yi karşılaştırmak ne kadar doğru bilmem ama en azından J butterfly ve Droid Dna dan çok farklı olmayacağını herkes kestirebiliyor şu an için. Gerçekten "Samsung Note II alamak yerine HTC DLX beklenir mi?" sorusu aklıma iyice oturdu çıkmıyor. Telefon almalıyım bir iki gün içinde yada dandik bir telefonla beklemeliyim belirsiz bir süre karar veremedim. Birde samsun galaxy S4 ocak ayında çıkabilir urafesi çıktı note III niye çıkmasın yakın bir tarihte diye de düşünmeye başladım. Gerçi Ces 2013 var ordan sonra bir çok kişinin de fikri değişir. neyse çok konuştum beklemelimiyim yoksa almalımıyım sorusuna değişik fikirlerinizi sunarsanız memnun olurum, şimdiden teşekkürler.

mega2

mega2

Üye
Note 2 seni tatmin ediyorsa bence beklenmez. eğer etmiyorsa beklenebılır. Bu iki cihazın özellık acısından pek bır farkı olmayacagını düşünüyorum. Bundan sonrada işin içine zevk ve renkler giriyor :)

digital090

digital090

Üye
    Konu Sahibi
aslında biraz HTC sevdalısıyız:) beast olayı işe her gün gidip gelirken müzik dinleyen ben için (ki işle ev arası bir saatten fazla:)) muazzam güzel, Sense desen ayrı bir olay bunlar beni düşündüren şeyler samsung adına.

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
samsungunda ses kalitesi gayet iyidir zaten sıkıştırılmış ses kartları olduğu için beats audio falan o kadar fazla etki etmez :D

digital090

digital090

Üye
    Konu Sahibi
şu an kullandığım ve beast olan htclerde sadece yazılımsal olarak olduğunu biliyorum sadece X8 de çip olarak ve yeni çıkan htc nin üst düzey telefonlarında çip olarak beats desteği olacağını okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum. sence bu o kadar da fark yaratmaz mı? birde touchwiz le arasında uçurum mu var sensein?

aleranol

aleranol

Üye
Sense ile touchwiz arasinda uçurum yokmus bende senseyi cok severdim ama touchwiz 5 iyi ya. Ayrica bende beats yükledim hiçbişey değişmedi. Ha birazdaha net o Aten cok fark edilmiyor otobuste falan giderken. Hani boyle cok hassas kulağın olacakta anca öyle cosacan. Not2 2 gb rami var. Deli gibi hisey guc tasarrufunda oyunlarda kasmıyor. Most wantedda sedece guc tasarrufunda kasti. O da sadexe fps 60 ken 45 ye indi düşün. 10 numara fihaz bence al. Ama beya alma boyalari kalkiyormus s3 de not 2 de.

amcalu1

amcalu1

Üye
Beats artık sadece yazılımsal destek vermiyor donanımsal olarak da destek veriyor ve performans olarak da note 2 den iyi olur bence yani bekle

Uruloki

Uruloki

Üye
Beklenir fakat senin ne için bekleyecigine bağlı ki note 2 nin kendine has özellikleri var ama dlx inde kendine has özellikleri var misal 2.55mv lik amfi ile gelmesi yani cihazın içinde bir amfi var slnra sense arayüzü ki bence dağlar kadar fark var sadece animasyon olarak düşünmeyin bunu baya kolaylık sağlıyor insana ama dediğim gibi sen ne için bekliyorsun bu cihazı

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Şuan piyasanın en iyisi bence Note 2. Bekleme bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt