Samsung NOTE 4

Sponsorlu Bağlantılar

Huglu1914

Üye
    Konu Sahibi
Samsung NOTE 4
S.a . Samsung Note 4 cihaz kullanıyorum . telefonumda 5.1.1 sürümü yüklü bir kaç haftadır yeni yazılım var diyor yazılım dosyası telefona otomatik iniyor telefon yeniden yazılımı yüklemek için başladığında android simgesi olan yeşil robot yere düşerek üzerinde ünlem ve Hata yazısı çıkıyor. Note 4 için 5.1.1 sürümünün bir üstü Türkiyeye geldimi ? yoksa yazılımda sorunmu var ?

casusrobot

casusrobot

Üye
Telefonunu formatla recovery modda bile formatla sonra güncellemeyi tekrar indir kur zaten büyük bir güncelleme değil pil ve performans ile ilgili ama hiç bir fark yok özellikle sarjda %5 değişiklik var

Huglu1914

Üye
söylediğinizi yaptım fakat yine aynı güncelleme iniyor yüklemek için tlf yeniden başlarken hata veriyor . 5.1.1 sürümü şuan yüklü.

casusrobot

casusrobot

Üye
6.0 güncellemesini bekle o zaman

gezegen5271

Üye
Aynı sorun bendede oldu.sanırım sorun şu. Eğer telefonu rotladiysan .güncelleme ne keşke ne telefonla başka bi şekilde olmuyor.samsung sitesine gir doğru frimwareye indir.odinle yükle .tekrar güncelle bu defa oluyor.telden guncellemeyemenin sorunundan biride telefona yüklediğin herhangi bir program engellemiş olabilir.aynı güncelleme sorununu ben yaşadım. Ve şimdi düzeldi. Dediğim gibi yap güncelleme yapabilirsin. Yada bir kaç hafta bekle.samsun note 4 için marshmallow güncelleme gelecek onu yüklerin. 6.01 güncelleme avrupada yükleniyor. Açık sabret derim.iyi günler.

Koradam

Üye
Aynı sorun bendede oldu.sanırım sorun şu. Eğer telefonu rotladiysan .güncelleme ne keşke ne telefonla başka bi şekilde olmuyor.samsung sitesine gir doğru frimwareye indir.odinle yükle .tekrar güncelle bu defa oluyor.telden guncellemeyemenin sorunundan biride telefona yüklediğin herhangi bir program engellemiş olabilir.aynı güncelleme sorununu ben yaşadım. Ve şimdi düzeldi. Dediğim gibi yap güncelleme yapabilirsin. Yada bir kaç hafta bekle.samsun note 4 için marshmallow güncelleme gelecek onu yüklerin. 6.01 güncelleme avrupada yükleniyor. Açık sabret derim.iyi günler.
Site samsung un değil yalnız . Sammobile Samsung dan bağımsızdır

• Beğen
Tepkiler: gezegen5271
Takipçi Satın Al

Üst Alt