Samsung Note 3

Sponsorlu Bağlantılar

DaRk bLue1

DaRk bLue1

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Note 3
Samsung Galaxy Note 3 Facebook da video izlerken donuyor yardım

xmustx

xmustx

Üye
Cihaz donmuyodur program hata veriyodur.Facebook uygulaması kullanmasamda uygulamanın stabil çalışmadığını çoğu insandan duyuyorum.yine de bi uygulama yöneticisinden facebook verilerini silmenizi öneririm

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Facebook sorunlu bir anlatamadık millete. Başlığa bak ya hey allahım hemen suçu telefona atın zaten.

DaRk bLue1

DaRk bLue1

Üye
    Konu Sahibi
Napcaktım bide samsung u mu savunvam nie sony yada Htc vs gbilrde sıkıntı yokda samsung a gelincemi donuyor ??

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Napcaktım bide samsung u mu savunvam nie sony yada Htc vs gbilrde sıkıntı yokda samsung a gelincemi donuyor ??
Evet diyeceğimde her neyse. Hayır Facebook Uygulamasının genel bir sorunu bu. Videodan sonra cihaz donuyor. Bu sorun birtek sende yok.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bir bildimiz var ondan yazıyorum savunma falan ne alaka anlamadım? Burda taaruz yapan mı var harp yeri mi burası?

DaRk bLue1

DaRk bLue1

Üye
    Konu Sahibi
Bende diyorum.ki nie sıkıntı samsung da sony de öyle bsy yok aynı facebook sürümününü kullaniyoz demi aynı yerden indirıyoruz ama onda oyle bısey yok donma gibi ben sna bisey demiyorum kardesm sinirim samsunga :(

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@CeRRaNo JoZAeF abi sendede var mı sorun ? Bende eskiden vardı ama şimdi yok. Ayrıca Facebook Bir mark jucberk kuruluşudur samsung ile uzaktan yakından ilgisi yoktur :oke:

DaRk bLue1

DaRk bLue1

Üye
    Konu Sahibi
Anlamakmı istemiyorsun :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hani facebook uygulamasıni kullanmasam birde Note 3 kullanmasam derdim Samsungun işi aslında demezdim çok saçma ama bende kullanıyorum aynı cihaz eskiden oluyordu bu sorun şuan olmuyor. Neyse ben daha fazla yazmiim. Umarım çözülür. :)

xmustx

xmustx

Üye
Webden gir ? Ben hep öyle yapıyorum

DaRk bLue1

DaRk bLue1

Üye
    Konu Sahibi
Dondumuda insanın zoruna gidiyor 2000tl verdik :)

• Beğen
Tepkiler: gamblerhacke
DaRk bLue1

DaRk bLue1

Üye
    Konu Sahibi
:)

mertcan01

mertcan01

Üye
Note4 te yasiyorum o sorunu olay cihazla diil programla alakali. Videodan sonra dondugu gibi çakılıyor ki onceki cihazim note3 ondada yasadim. Olay programdan kaynakli