Samsung Nokia'yı Satın mı Alıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

.yaRasa.

Üye
Aslında ilk ben iddia etmiştim nokia'yı alacağımı ama.. marka değiliz ya hııeeaamına

Nokia'yı Samsung alamaz,zaten Nokia hali hazırda benim.Her gün Eloph yanıma geliyor,iki tokatlayıp rahatlıyorum...

Tepkiler: doctorrr ve Niizuma.Eiji
Siz ki Cihanların Hünkarı Can Ahmet'siniz.Nokia ne kelime

Tepkiler: Cihanî Sultan

doctorrr

Üye
Nokia'yı Samsung alamaz,zaten Nokia hali hazırda benim.Her gün Eloph yanıma geliyor,iki tokatlayıp rahatlıyorum...
sen ki sultanlar sultanı hakanlar hakanı Allah'ın yeryüzündeki gölgesi devlet-i aliyye nin ulu yüce padişahı o kıytırık bir genel müdür o kadar

Tepkiler: Cihanî Sultan ve Niizuma.Eiji

sen ki sultanlar sultanı hakanlar hakanı Allah'ın yeryüzündeki gölgesi devlet-i aliyye nin ulu yüce padişahı o kıytırık bir genel müdür o kadar

Siz ki Cihanların Hünkarı Can Ahmet'siniz.Nokia ne kelime

Yorumlar için teşekkürler.Kendimi tam manasıyla tanıtacak olursam şunları söylerim ( ) :
"Ben ki sultanlar sultanı,hakanlar hakanı,cihangirler cihangiri,Allah'ın aciz bir kulu,diyar-ı Rum'un,Konstantiye'nin,Fars diyarının,Arab diyarının,Moğol putperestinin diyarının,Çin diyarının ve bir çırpıda akla gelip gelemeyecek tüm Mü'min ve Gavur diyarlarının yöneticisi Fatih Sultan Muhammed'in torunu Yavuz Sultan Selim'in soyundan gelme Cihanî Sultan Can Ahmed Han'ım."

Tepkiler: Niizuma.Eiji ve doctorrr

doctorrr

Üye
siz öyle diyorsanız öyle olsun hünkarım

[ENGİN]

Üye
bu haberler bilerek yapılıyor sonrada bakın samsung bıle nokiayla ilgilenmedi yalanları zırvalıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...