huaweı
Üye
samsung nc110( inceleme)
cihazı yaklaşık 8 ay önce teknodan almışdım 520tl normalde ama 1 yıl ek garantı yaptırdım 620 tl ye geldı
gelelim özelliklerine
intel atom n570
2 gb ddr3 ram
256 gma 3150 ekran kartı var
320 gb hdd var
öncelikler şu konuo-ya deyinelim çoğu netbook hd degıl hd bıle oynatmıyor dıyor bunu bir türlü anlamadım ben youtube danda idm indirip media player dan da 1080p izleyebiliyorum
işletim sistemi win7 ultımate 32 bit ve chrome kullanıyorum
bazı oyun meraklıları netbook alıp hata yapmasınlar ufak tefek oyunlar oynanıyorda mesela crysis yukledım açmayı bırakın açmada bıle hata verdi belki harıcı ekran kartlı netbook larda oynanabilir denedigim soruzsuz oyunlar
gta sanandreas (xp de denemişdim düşükde oynatıyordu)
half life
counter 1,6 ve 1,8
gta vicecity, turk ,3
nfs
pes 2006,pes 2010
cod 2(hafif kasma)
yakuza
pes 2012 de yukledım ancak ekran kartı sorunundan açmadı
gelelim günlük kullanımına
günde yaklaşık 5,6 saaat kullanıyorum gayet performanslı bir ürün gece bazen dowload bırakıyorum
son olarak da + ve - leri ekleyeyım
+ lar
çift çekirdek hissetdiriyor kendını
ekran iyi led bi ekranı var
pili 5,6 saat civarı gidiyor
- ler
benim su ana kadar kı tek eksısı ısınması notebook kadar ısnıyor desem yalan olmaz altına harıcı fan aldım öyle soguyor kendı fanıyla ısınıyor yada ben fazla tıtızım bundan kaynaklanabilir
gelelim özelliklerine
intel atom n570
2 gb ddr3 ram
256 gma 3150 ekran kartı var
320 gb hdd var
öncelikler şu konuo-ya deyinelim çoğu netbook hd degıl hd bıle oynatmıyor dıyor bunu bir türlü anlamadım ben youtube danda idm indirip media player dan da 1080p izleyebiliyorum
işletim sistemi win7 ultımate 32 bit ve chrome kullanıyorum
bazı oyun meraklıları netbook alıp hata yapmasınlar ufak tefek oyunlar oynanıyorda mesela crysis yukledım açmayı bırakın açmada bıle hata verdi belki harıcı ekran kartlı netbook larda oynanabilir denedigim soruzsuz oyunlar
gta sanandreas (xp de denemişdim düşükde oynatıyordu)
half life
counter 1,6 ve 1,8
gta vicecity, turk ,3
nfs
pes 2006,pes 2010
cod 2(hafif kasma)
yakuza
pes 2012 de yukledım ancak ekran kartı sorunundan açmadı
gelelim günlük kullanımına
günde yaklaşık 5,6 saaat kullanıyorum gayet performanslı bir ürün gece bazen dowload bırakıyorum
son olarak da + ve - leri ekleyeyım
+ lar
çift çekirdek hissetdiriyor kendını
ekran iyi led bi ekranı var
pili 5,6 saat civarı gidiyor
- ler
benim su ana kadar kı tek eksısı ısınması notebook kadar ısnıyor desem yalan olmaz altına harıcı fan aldım öyle soguyor kendı fanıyla ısınıyor yada ben fazla tıtızım bundan kaynaklanabilir