SAmsung montemi?yoksa blackberry curve 8520mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

raprap95

Üye
    Konu Sahibi
SAmsung montemi?yoksa blackberry curve 8520mi?
beyler ben bu 2 telden birini alıcam ama karar veremedim bi akıl verseniz güzel olur:D

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
beyler ben bu 2 telden birini alıcam ama karar veremedim bi akıl verseniz güzel olur:D

*BlackBerry Curve 8520 'nin kamera çözünürlüğü 2MP iken Samsung GT S5620 ' nin 3.15 MP
*BlackBerry Curve 8520 'de 3G desteği yokken Samsung GT S5620 ' de 3G desteği var.
*BlackBerry Curve 8520 ' nin işlemci hızı 512MHz iken Samsung GT S5620 ' nin işlemci hızı 312 MHz

Sonuç olarak Monte daha iyi bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.Tabiki bu benim şahsi kanaatim.Sizin görüşünüz farklı olabilir.

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
Monte daha kullanışlı sanki (:

raprap95

Üye
    Konu Sahibi
başka yokmu yaa sizde saolun ark.lar.:)

xhelalim

xhelalim

Üye
Cok butonlu telefon kullanmak oldukca zor bence bayanlar için daha ideal blackberry sebebine gelince bayanların parmakları daha ufak oldukları ıcın ufak tuslara daha iyi basabiliyor ama biz erkeklerin parmakları biraz daha kaba oldugu için basmakta zorlanmıyoruz ama sık sık 1 tus yerine 2 3 tusa basabiliyoruz :D o yuzden blackberryde secim dokunmatikse alabilirsin. ama bana sorsalar 8520 alırmısın diye almak için deil gözatmak için bile bakmam :) yinede karar senin Bir insan Monte yi de sadece dokunmatigi için alır dokununca hak verirsin ;)

ensarb

Üye
Blackberry'i öneririm.

metin_nn

Üye
monte kullanıcısıyım özellikle fw kurduktan sonra gps hızı ve telefon hızı 3'e katlandı diyebilirim.. kesinlikle öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt