Samsung Monte

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emresahin96

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Monte
arkadaşlar ben s5620 monte alacam ama nasıl bir telefon kullanan arkadaşlara söylyorum mesaj sıstemı nasıl kolay mesaj yazılıyormu memnun musunuz ses ve oyun düzeni nasıl yani iyi ses verip oyunları kaliteli oynauabiliyorömuyuz?

free

free

Üye
Jtjj2de yatay qwerty klavye var.ayrica memnunum her açidan.oyunla aram yok.Yorum yapamayacagim

ekremozo

ekremozo

Üye
ya git wave al... 5800 tavsiye etmem ama mümkünse işletim sistemi olan bişi al...

sireego

sireego

Üye
sen wave ile monte arasındaki fiyat farkını biliyomusun bence monte almalısın arkadaşım çok iyi ve başarılı bir telefon

ekremozo

ekremozo

Üye
ya şu ucuz olan wave den al dıyorum... 500 kusur lira... nette 450-500 e bulursun bence...

free

free

Üye
Bada 8500e calisiyo.digerleri bos

baranselona

baranselona

Üye
evet monteyi tavsiye ederim hertürlü ihtiyacına cevap veren bir cihaz oyunlarda var ama android kadar kaliteli değil idare eder ama yatay ekran olanlar gerçekten güzel wave konusunda 8500 den başka badalı cihaz almamanı tavsiye ederim samsung apps ye girip bakarsan bu cihaza öyle çok desek verilmiyor

JavaStar

JavaStar

Üye
O samsung waveler hikaye;sırf millet akıllı telefonlara ufaktan alışşsın diye yapılmış öyle adı olan telefonlar.İşletim sistemleri bada diye güvenip atlamayın mümkünse.

sentetik

sentetik

Üye
470 TL ye alabileceğin en iyi telefon dostum yeterlimi :) Dokunmatiği Harika (Iphone Tarzı,İnsan Elindeki Küçük Elektriklerdn alıyo),Ses Mükemmel 3,5 mm Hoparlor Çıkışı var YANİ 5+1 e TAK Rahat rahat dinle Kardeşim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt