Samsung Monte Yazılımı Açık Kaynak Mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karabasan17

karabasan17

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Monte Yazılımı Açık Kaynak Mı ?
Selam Arkadaşlar

2 hafta önce Samsung Monte aldım. Telefonumdan çok memnunum. Beklentilerimden daha da iyisini gördüm yalnız birşeye kafam takıldı. Telefonun kendi hafızasında "diğer dosyalar" bölümünde "Open Source" veya Türkçe'si ile "Açık Kaynak" ile ilgili bir .pdf dosyası var. Bu dosyayı yeni gördüm. Ben telefonu alırken işletim sisteminin Standart Samsung olduğunu biliyorum ama bu dosya kafamı karıştırdı. Acaba işletim sistemi açık kaynak mı bu telefonun ?

Birde bir başka konu. Bölümü çok takip ettim. Bir sürü firmware var ama bunlar resmi değil sanırım. Samsung'dan monte için q klavye'yide içeren resmi bir firmware gelecek mi veya var mı ? Var ise sitesi neresi ? Takip etmek isterim. Teşekkürler şimdiden
 


fabruare

Üye
1. sorunun cevabı o klasörün işletim sistemiyle alakası yok. sadece pdf formatındaki dosyaları yükleyebildiğini gösteriyor. yani metin yada cv gbi belgelerini pdf formatına dönüştürüp telefona yükleyebiliyorsun.
2. sorun na gelince. evet bu sitedeki ve diğir sitelerdeki fw lerin hicbirini samsung desteklemiyor. samsung unda kendi yayımladığı bir fw henüz yok. ayrıca bu fw leri yüklersen olusabilecek arızaları garanti kapsamına alınmıyor.
 
MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
açık kaynaklı yazılım değil ama istenirse olabilir samsung çakirdek girşine izin veriyor çekirdekte değişiklikler yapabilirsin.
 
karabasan17

karabasan17

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşlar.
 
akdenizx

akdenizx

Üye
Salmusng tarafından desteklenmeyen fw güncellemelerini de şahsen tavisye etmiyorum . Genelde orjinali ile cok fark oluyor. bir ozellik eklendi derken 3-4 özellik silinmiş oluyor . .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt