Samsung Monte TOUCH FW Güncellemesi Yaparken Pili Çıkarttım. Hiçbir Dokunmatik Fonksiyon Çalışmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OmerAslantas

OmerAslantas

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Monte TOUCH FW Güncellemesi Yaparken Pili Çıkarttım. Hiçbir Dokunmatik Fonksiyon Çalışmıyor
Arkadaşlar merhaba. İki senelik Monte kullanıcısıyım bu telefonlar her şeyi yapıp çok bozdum ama hep bir şekilde düzeldi. En kötü ihtimalle FW güncelleme yaptım düzeldi. Ama bu sorum çok farklı. *#2665# yapıp touch fw güncellemesi yaparken (niye yaptıysam...) forumda http://www.maxicep.com/samsung/samsung-monte-s5620-monte-dokunmatik-sorunu-476962.html sayfasını görüp bunun zararlı bir şey olduğunu öğrendim ve saçma bir şey yapıp bataryayı çıkardım. Evet güncelleme yaparken bataryayı çıkardım ve hiçbir ekilde dokunmatik çalışmıyor. Burada ( http://www.maxicep.com/samsung/monte-dokunmatik-sorunu-cozumu-583574.html ) çözümü verilmiş ama ben bir şeye dokunamadığım için olmuyor. FW güncelledim yine yaramdı. Elim kolum bağlandı. Bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mi?

Russline

Russline

Üye
öncelikle merhaba kardeşim.telefona yeniden fw at.ne biliyim bir şekilde bir şeylere basmaya çalış.ondan kurtulmanın bir yolu var sadece bir yolu:

Tuşlar>*#2664# yapıyoz.

sonra tuşlar onayla ve numaralar gelcek.

sonra # tuşuna basıyoruz.

tekrar # tuşuna basıyoruz.

[1]Debug Screen yani 1 tuşuna basıyoruz.

sonra [8]Phone control yani 8 tuşuna basıyoruz.

sonra [7]Runtime Simul yani 7 tuşuna basıyoruz.

(4) data abourt olan tusa basıyoruz
en son olarak tel acılıp kapandıktan sonra *#877# diyoruz ve geri ala basıp fabrika ayarına dönderiyoruz.

bunu bir şekilde yapmaya çalış.fw at telefonu orjinal ayarlarına dönder bir şekilde bunu yap.

kolay gelsin.yapamazsan tekrar mesaj at bakalım :)

OmerAslantas

OmerAslantas

Üye
    Konu Sahibi
Hocam sıkıntı da bu zaten. FW de atsam tuşlar çalışmıyor. Ama ben bir şeyler buldum. TK File Explorerden telefonun registry klasöründe touch firmware diye bir klasör gördüm. yani format atarken o klasörü güncelliyodu. o klasörün içindekileri baştan yüklersem sorun çözülecek galiba. kardeşimde de monte var. okuldan gelince onun telefonun içindeki touch screen klasörünü benim telefona kopyalıcam. çözülecek gibi geliyo bana. sonuçları yazıcam buraya.

Russline

Russline

Üye
hadi hayırlısı şu monteyle aylarca uğraştım.touch screen at.ara sıra tekleme yaparsa üsttekileri uygula.inşallah düzelir :)

OmerAslantas

OmerAslantas

Üye
    Konu Sahibi
Yok hocam olmuyor. Telefonun içindeki tüm dosyaları değiştirdim. Bu sefer telefon açılmaz oldu. Tek çözüm kaldı telefoncuda box ile format attırmak. Sağlık Olsun :)

Russline

Russline

Üye
kardeşim bataryayı çıkartmasan bile bozuluyor. Samsung o kodu bize telefonu bozun diye vermiş o yüzden monteyi yiğene verdim 5800 aldım bir daha samsung mu asla :)

OmerAslantas

OmerAslantas

Üye
    Konu Sahibi
Yok ama öyle deme. Telefonu değiştirecek olsam Android işletim sistemli bir Samsung alırım :)

Russline

Russline

Üye
android i sevmedim.SYMBİAN FOREVER :D

OmerAslantas

OmerAslantas

Üye
    Konu Sahibi
Symbiyanı androide tercih edeni de ilk kez gördüm :) bence sen sadece kendi malını üstün tutuyorsun o kadar. Yoksa symbiyan bir hiç...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt