Samsung Monte s5620 Turkcell internet sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

1363

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Monte s5620 Turkcell internet sorunu
Arkadaşlar ben monte kullanıcısıyım telefonumdan çok memnunum.Wi-fi ile internete başarı ile bağlanabiliyorum fakat kablosuz internet olmayan yerlerde internete bağlanamıyorum. Ücretsiz olan 0.face(book).c0m'a dahi giremiyorum.. İnternete girmeye çalıştıgımda Beklenmeyen Hata (Tmm) diyor ve tarayıcıyı kapat ( Evet/Hayır) diye soruyor.. Yardımlarınızı bekliyorum :oke:

sharmrock

sharmrock

Üye
bende monte kullanıcısıyım ve turkcell kullanıyorum ve böyle bir sorunla karşılaşmıyorum bence telefon hafızasıyla ilgili olabilir

1363

Üye
    Konu Sahibi
iyi güzelde nasıl çözebilirim

alacaejder

Üye
aynı sorunu bende yaşıyorum acaba bıu soruna çözüm bulabilen oldu mu

baranselona

baranselona

Üye
aynı sorunu bende yaşıyorum acaba bıu soruna çözüm bulabilen oldu mu

*wap yazıp 2222 ye gönedrin
*gelen ayarları yükleyin
*internet ayarlarınızı TURKCELL WAP olarak ayarlayın (wifi ile girince tekrar modeminizi seçmelisiniz)
*internete sorunsuz şekilde girebilirsiniz

*uygulamalarda internete girmek için ise(opera-ebuddy vb..)
*oyunlar-diğer-bağlantılar-turkcell internet(wifi ile gireceğiniz zaman modeminizi seçmelisin)
*uygulamalarda internet sorunsuz olarak çalışır

alacaejder

Üye
sorun çözümü benim makinamda şu şekilde oldu
hattı başka makinada denedim ve gene bağlanmadı
hattı kontrol ettirdiğimde 3g açık olarak görünüyordu çağrı merkezini arayarak mms, wap, edge, 3g, gprs vs tüm bağlantı türlerini elle kontrol ettirdim
ve gprs in kapalı olduğunu gördüler ve açtılar bundan sonra telefonumu kapatıp açıp internete bağlanabildim
3g yazıp 2222 ye gönderenlerde bu tarz bir saçmalık arada rastlanıyormuş bilginize

isimci

Üye
Dostum montede bu sorunu çözmek için kendi dolfin tarayıcısını yani interneti aç tarayıcıyı çalıştırma, sonra ayarlara gelim sırasıyla önbelleği, çerezleri ve geçmişi sil, sorunun düzelecektir

Üst Alt