Samsung monte s5620.nasıl program yüklerim lütfen yardımmmm :(

Sponsorlu Bağlantılar

cemogut

Üye
    Konu Sahibi
Samsung monte s5620.nasıl program yüklerim lütfen yardımmmm :(
Samsung Monte S5620 telefonum war.. gerek programları gerek oyunları hafıza kartıma attım "rar" dan çıkarıp bir klasör içinde... İşte o,oyun weya klasörleri telefonuma nasıl yükleyeceğim.:bilmm.:hmmmYardımlarınızı bekliyorummm:( :aha:şimdiden tesekkür ederim...=):naughty:

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
Samsung Monte S5620 telefonum war.. gerek programları gerek oyunları hafıza kartıma attım "rar" dan çıkarıp bir klasör içinde... İşte o,oyun weya klasörleri telefonuma nasıl yükleyeceğim.:bilmm.:hmmmYardımlarınızı bekliyorummm:( :aha:şimdiden tesekkür ederim...=):naughty:

Sıkıştırılmuş dosyadan (*.rar) gerekli dosyaları çıkardıysanız geriye sadece program ve oyunları kurmak kalmış.Çıkardığınız dosyalara bakın .jar ve .jad uzantılı dosyalar göreceksiniz.Bunlardan .jar uzantılı olanlara tıklayıp kurulumu başlatın.Size imzasız vs çeşitli uyarılar verebilir.Bunların hepsine olumlu seçenekle izin verin/kabul edin.Kurlumu tamamlanan tüm oyun ve programlar Menüde Oyunlar sekmesinde yer alır.

cevi67

Üye
(samsung s5620 monte) ya kardesim banada yardımcı olursan çok sevinirim..ben o arkadasımızın yaptıgınıda yapamıuyorum..nette bakıyorum oyunlar olsun başka programlar olsun bişeler buluyorum bilgisayarıma indiriyorum sonra onları telefona atarken ve attıktan sonra yapmam gereken aşamalar nedir..sırasıyla anlatırsan vala beni çok memnun edersin..yani pc ye indikten sonra klasöre mi çıkartcam sonra mı atcam tele attıktan sonra üstüne tıklıyorum desteklenmeyen çözünürlük falan diyo.hiçbirini kuaramadım yapamadım..nasıl oluyo anlamadım..

rika_1453

Üye
:pro:

Üst Alt