corc_22
Üye
-
Konu Sahibi
-
Evet aynı sorun benim tel de oldu...Yeni bir fw attıktıktan sonra oluştu....ne kadar değişik fw denediysemde olmadı...gizli kodlardanda sonuca ulaşamadım...orjinal fw sinide bulamadım(jtjc2)...3g kullanmadığım için peşinide bıraktım doğrusu...forumda DİKKAT ...FW sonrası 3G Çekim gücü azalıyor..30.5.2011 açtığım konuda daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz...(bu önemli konuda benim başlığı kapatmışlar..niyeki??? Ayrıca bakın birisi daha bundan muzdarip:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sorunun kaynağı rf cal data *#9888# yaparsınız aktif olmadığını göreceksiniz onu aktifleştirmeyi başarabilirsek 3g sorunu ortadan kalkacaktır da bi türlü başaramadım
sorunun kaynağı rf cal data *#9888# yaparsınız aktif olmadığını göreceksiniz onu aktifleştirmeyi başarabilirsek 3g sorunu ortadan kalkacaktır da bi türlü başaramadım
Bende 2G: OK (NOW:151/CAL:151) yazıyor...
Servise göndermelisin
Bende 2G: OK (NOW:151/CAL:151) yazıyor...
garanti şart değil yabendede 2G:NO (NOW:39/CAL:33) yazıyor :S ne anlama geliyo bunlar
- - - Eklendi - - -
hocam telefonun garantisi bitmiş durumda :S bitmese göndericektim
Servis olayına biraz karşıyım ben kendi işini kendin çözcülerdenimBoşuna götürme arkadaşım...onlarda çözemez...çünkü ben götürdüm...konunun ne olduğunu bile anlamadılar...(verici antene çok yakındılar...))Ama yinede belli olmaz bakarsın usta biri çıkar aralarından...çözerlerse bizimle paylaş derim ben...
Doğru ama çözemezsen ne yapacaksınServis olayına biraz karşıyım ben kendi işini kendin çözcülerdenim
Burada bir sorun çözülürse kaç kişiye yararı olacağını düşünün ama servis çözerse bu sorunu ''servise verdim yaptılar'' gibi gizli kapaklı birşey çıkacak ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?