Samsung Monte İşlemci Hızını Arttırma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Monte İşlemci Hızını Arttırma
Arkadaşlar acaba samsung montenin işlemci hızını arttırabilir miyiz? Ya da samsung montede bir overclock sistemi var mıdır acaba?.. Cevap verin lütfen.

Yigit315

Yigit315

Üye
Abi odediğin smybian da var herhalde:hmmm

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
androiddede var :evet: keşke montede de olsa :hmmm :hmmm

jetgil

jetgil

Üye
overclock denen olay bütün işlemcilere yapılıyor diye biliyorum

ahmetsuha525000

Üye
o ney yha :allalla::allalla::allalla:

.BlueTR

.BlueTR

Üye
montede böyle bir şey yok.dediğiniz özellik Symbianlarda var.

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi

zehribahri

Üye
symbian ya da java tabanlı olması değil önemli olan arm11 için overclock var mı onu bilmek lazım. sonucunda telefonun işlevsiz kalması da var.

• Beğen
Tepkiler: Narutodth

scalera

Üye
samsun wawe 2 nın ıslemcı hızı baya yuksek eger montenın de hızını wawe2 kadar yukseltebılırsek cok harıka olur.fakat pclerdekı gıbı overclock yapılırsa ıslemcıdede ısınma olur mutlaka eger oyle olursa telefona ne gıbı onlemler alacaksınız..

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
illaki olacaktır söyledikleriniz ama biz yinede denemek isteriz :islik

----------Eklendi @ 12:16:27 ---------- Yazıldı @ 12:15:59 ----------

Fakat ben wave 2 ninki kadar yükseleceğini tahmin etmiyorum..

scalera

Üye
samsung montenın işlemcı hızı kaç ? bıraz arastırdım bulamdım bir yerde tahmını soylemısler 600 demıslerdı.eger 600 ise wawe 2 kadar olamsada ona yetısır gıbıme gelıyor.samsung montenın arayuzu gecıslerı felan TouchWIZ 2.0 Plus arayüzü ile çok hosuma gıdıyor hızlı yenı cıkan son samsungda ızledım TouchWIZ 4.0 Plus arayüzü çıkmış ondakı cekırdek hızıda 1.2 heralde o jet gıbıdır.wallaha teknolojıye yetısılmıyor.işlemcı hızı 1.2 cıktı yarın 1.6 sı cıkar.montenın bence tek eksık yanı ekranı 256bin renk bu 16mılyon olsaydı ve kamerası idare eder bıraz daha ıyı olsaydı flash felan bence telefonların padısahıydı.

baranselona

baranselona

Üye
samsung montenin işlemci hızı 300-320 mhz arası bişeydi 600 falan hikaye inanmayın:hmmm

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
bende 540 duyuyorum surekli

baranselona

baranselona

Üye
hocam ne 540 ı ne 600 ü işletim sistemi bile yok telefonda müzikçaları açtımmı hafif kasılıyor oyunlar falan yani dediğiniz imkansız.

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
bende tahmin etmiyorum zaten 540 olacağını :D galaxy fit 600 mhz zaten :bilmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt