samsung monte için tema yardımı

trgt14

Üye
    Konu Sahibi
samsung monte için tema yardımı
merhaba arkadaşlar bir hafta önc samsung monte gt s5620 aldım.i haftadır tema arıyorum buulamadım .acaba elinde olan varmı.yardımvı olursanız sevinirim.birde geri tusu sokunmatik ekranda değil.resimlerinde öyle görünüyordu.yardımlarınız için teşekkürler şimdiden

ANiill

Üye
Ya bu geri tuşu ve task manager cok tartışılıyo sanrım Türkiyeye gelen sürüm firmware ile ilgili diye düşünüyorum temada buluncagını sanmıyorum ben alalı nerdeyse 1 ay fln oldumu bilmiyorum am bulamadım

trgt14

Üye
    Konu Sahibi
başka tema varmı peki kardeş elinde.görsellik olsun maksat

ANiill

Üye
yok işte piyasada tema yok monte için xD

M3L!H

Üye
bildiğim kadar .swf tabanlı çalışıyordu.. Star'da öyleydi. Flash dosyalarını indirerek ve açıp düzenleyerek, tekrar flash atabilirsin telefonuna fakat bunu hazırlamakta zor..

monte için tema olmayabilir fazla ama telefon king ya mükemmel. yaklaşık 5 aydır kullanıyorum en ufak bir sorunla karşılaşmadım.mükemmel bir telefon.

Tepkiler: shakir380
evet aynen bencede 10 numara müthiş bi telefon her isteği karşılıyor

arkadaşın biri tema yüklenmez demiş eğer telefonunuzun yazılımı MFJF1 veya buna benzer avrupa yazılımlarından biri ise istediğiniz temayı yüklersiniz (iphone-android-windows-blackberry vb...) eğer tema yüklemek istiyosanız önce yazılımınızı değiştirmelisiniz önce indireceğiniz temanın hangi yazılıma uygun olduğunu öğrenmelisiniz(yanında yazarlar zaten) sonra yazılımı indirip kurabilir ve üstüne temayı ekleyebilirsiniz ve MFJF1 yazılımında route66 da yüklenebiliyor
temalar avrupa temaları olduğu için TR dil desteği olmayabilir ayrıca yazılımdan kaynaklı bir sorun olduğu zaman telefon garanti dışı kalır ama eğer servise göndermeden önce herhangi bir orj. yazılım yüklerseniz sorun olmaz

tema vb bulabileceğiniz siteler şunlar siteler yabancı . google çeviri vb.. varsa sorun çıkmaz

alttaki linklerde forumdaki konular

http://www.maxicep.com/samsung/samsung-monte-hero-mod-v1-6-aciklamali-kurulum-420655.html
http://www.maxicep.com/samsung-uygu...rmwareli-route-66-turkce-destekli-422853.html

iyi akşamlar

TheHoc

Üye
Rusça olum bu siteler hadi ingilizce olsa neyse

qastor23

Üye
bence bu tema işi yalan oldu sadece arka plan resimleriyle avunuyorum ama su bir gercek 10 numara bir telefon almişim verdigim para son kurusuna kadar helal olsun.

Samsungdan memnun kalmayan yok sanırım