SAMSUNG monte hareket senserü çalışmıyo.Ne yapabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

seccan

Üye
    Konu Sahibi
SAMSUNG monte hareket senserü çalışmıyo.Ne yapabilirim?
6 gün önce samsung monte aldım mesaj yazarken filan sensör çalışıyo ama hareket sensörlü uygulamalar açılırken hata veriyo napabilirim?

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Yapabileceğin bişey yok, telefonda dediğin sensör mevcut olsa da oyunların istediği proxy sensör malesef mevcut değil.

franzliszt

franzliszt

Üye
samsunga ilet bunu sensör problemleri donanımsaldır

Utku

Utku

Üye
garantiye yolla sensör bozuk diye

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Sensör bozuk falan değil Accelerometer sensor var ama Proxy Sensör yok, Monte sahipleri zaten sensörlü oyun oynayamıyor.

Utku

Utku

Üye
Öyleyse sorun yok:hmmm

Starsley

:hmmm

baranselona

baranselona

Üye
Sensör bozuk falan değil Accelerometer sensor var ama Proxy Sensör yok, Monte sahipleri zaten sensörlü oyun oynayamıyor.

batman kardeş yanlış biliyosun samsung montede de starda olduğu gibi acc sensör vardır ve oyunlar acc sensör yani hareket sensörü ister sadece monte java uygulamalarda sensöre izin vermiyor yazılımsal yani yoksa route66 da qwerty klavyede internette kullanabiliyoruz

samsung star ve samsung monteye şifreleri yazıp baktığınızda 2 cihazdada proxy(yakınlık sensörü) no yazar acc sensörde ise kordinatlar yazar fakat starda 100-234 gibi 3 haneli rakamlar yazarken montede 23-12 gibi 2 haneli rakamlar yazıyor yani donanımsal değil yazılımsal bi eksiklik:oke:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
batman kardeş yanlış biliyosun samsung montede de starda olduğu gibi acc sensör vardır ve oyunlar acc sensör yani hareket sensörü ister sadece monte java uygulamalarda sensöre izin vermiyor yazılımsal yani yoksa route66 da qwerty klavyede internette kullanabiliyoruz

samsung star ve samsung monteye kodlari yazıp baktığınızda 2 cihazdada proxy(yakınlık sensörü) no yazar acc sensörde ise kordinatlar yazar fakat starda 100-234 gibi 3 haneli rakamlar yazarken montede 23-12 gibi 2 haneli rakamlar yazıyor yani donanımsal değil yazılımsal bi eksiklik:oke:
Ben 5800'da proxy olduğundan ve sensörlü oyunlar oynattığından öyle biliyordum ama şimdi Star'a baktım onda da sensörlü oyun olmasına rağmen proxy sensör yokmuş, umarım dediğin gibidir kardeşim ve yazılım ile qwerty'i ekledikleri gibi bunu da eklerler yoksa insana koyuyor sensörlü oyun oynayamamak, şimdi umudum biraz olsun arttı :)

baranselona

baranselona

Üye
:) diuzeltebilirler ama düzeltmezlersede yabancı forumlarda böyle çalışmalar görmüştüm javada sensörü aktif hale getirebilirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt