Samsung Monte Ekran Görüntüsü Alma ?

Sponsorlu Bağlantılar

micoo

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Monte Ekran Görüntüsü Alma ?
Arkadaşlar alttaki gibi ekran görüntüsünü almayı bilen var mı ? İnternette bir yerde görmüştüm biri almıştı ama adamı bulamıyorum.

60Samet09

60Samet09

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]Bak Kardeşim sana Tek Tek Anlatıyorum Ilk Olarak Androıt 2.2 nin Ustunde Isletım Gucune Sahıp Olması Lazım Cihazının .
Android 2.2'de ekran görüntüsü almak için dokunmatik ekrandakiler yerine alt kısımda bulunan tuşları kullanmak gerekiyor.
Ekran görüntüsü almak için geri tuşuna basılı tutarken, menü tuşuna basmanız yeterli. Bunu yaparken telefonunuzun sesi açıksa bir fotoğraf çekme sesi duyacaksınız. Eğer ses kapalıysa ise cihazınız titriyor.
Ekran görüntüsünü aldıktan sonra, elbette bu görüntünün nereye kaydedildiğini de bilmek gerekiyor.
Bunun için öncelikle ana menüye girmelisiniz. Buradaki Dosyalar bölümüne gelin.
Dosyalar bölümünün içinde, Screen Capture adlı bir klasörün oluştuğunu göreceksiniz.
Aldığınız ekran görüntülerini ScreenCapture klasörünün içinde görebilirsiniz. Elde edilen görüntülerin PNG biçimli olduğunu da belirtmekte yarar var.[/SIZE][/COLOR]

taka78

Üye
ona ne gerek var menü+kilit tuşuna basınca samsungun bir çok dokunmatik telefonu ekran görüntüsü kaydedildi diyo ama montede demiyosa BUBENMİYİM arka sorry diorum (özür diliyorum)

micoo

Üye
    Konu Sahibi
Hiçbiri işe yaramadı

taka78

Üye
özür dilrim ben star ve corby ailesinde denedim oldu ama montede denededim sorry

Üst Alt