Samsung Monte Durup dururken Kapanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cynan

Cynan

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Monte Durup dururken Kapanıyor
Telefonum durup dururken sim kart çıkarıldı otomatik olarak yeniden başlatılacak dior ve baslatıyor sonrada sim kart okumuyor ancak sım kartı cıkarıp taktıgmda tekrar okuyor neden olabilir servis yollasammıkı acaba tel alala 2 ay oldu daha :S

baranselona

baranselona

Üye
sim kartı çıkar güzel bi temizle ve yeniden tak bende öyle oldu çıkarıp temizleyip taktım bidaha öyle bir sorun yaşamadım

cehesto

Üye
aynı sorun bendede var yaaa .((

adem gördük

adem gördük

Üye
Evet arkadaşlar aynı sorunu ben iki,üç defa yaşadım...Acaba ne den olabilir ?.Ve de ayrıca,telefonu güncellesem mi acaba...4 ay felan oldu aldığım...

Cynan

Cynan

Üye
    Konu Sahibi
Jtjl2 yukledm sorun yok tavsye edrm

~Kentucky`

~Kentucky`

Üye
Evet Arkadaşlar bendede aynı sorun var kimi zaman arada sırada kimi zamanda sık sık kapanıyor Hala çözebilmiş değilim :S

pecer2001tr

Üye
Arkadaşlar Samsung telefonların kendi kendine kapanma sorunu için 128 KB olan telefon hatlarını 64 KB olan hatlarla değiştirmek gerekiyor.Başarı teknik servis de bunu söyledi ve cep telefonu bayisinden de durumu teyit ettirdim.

Hatlar değişince kapanma sorunu sona eriyor.Bu sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olmuşumdur umarım.

İyi günler...

ewirhan

ewirhan

Üye
Sim kartı çok eskiyse 12 tlye değiştirebilirsiniz sorun çözülür

ahmetk_14

Üye
slm arkadaşlar bnm bir samsung 5620 montem var bu tel ara sıra sım modu yok weya çalışırken sım kartı çıkartıldı yeniden başlatılacak yazıyor ne yapmalıyım acil yardım garantiye götürdüm ayarlardan şebeke modu nu degiştirdiler 3g den E ye geçti bu sefer anlaşılan garantide yapamadı acill yardımmmm :)

ahmetk_14

Üye
arkadaşlar sorunu buldum!!!! garaantiye yolladım hafıza kartım arızalanmış kart arızalanınca teleefona yayamış ondan geliormuş hafıza kartınız arızalı garanitye gönderdim formatlamışlar Q klwye atmışlar şimdi daha hızlıı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt