Samsung Monte Bar GT-C3200 SARJI 1 GUNDE BITIYOR

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fb1907elma

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Monte Bar GT-C3200 SARJI 1 GUNDE BITIYOR
yaklasik 5aydir kullanyrm ilk ay 3gun dayaniyordu simdi 1gunde bitiyor. opera minidn face we twittr kullanym gunde 5kere grym nerdeyse bazen 1saat acik kaliyo. butun tasarruf ayarlarini yaptim ama edge isareti hep war kullanmsmda duruyo kodla kapayinca tekrar acip intrnte oyle girmen gerekiyo yardimci olursaniz?

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Bataryayı fazla şarj edersen ömrümü kısaltabilirsin.

fb1907elma

Üye
    Konu Sahibi
tam bitirmiym batarya zayif deyince takiyorum %2 ye dusunce uyariyo samsunglar acik sarj edym kpali edym fark etmiyo 2.5 saatte doluyo 3ayda bir tam bitirip doldurmak yeniliyomus

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
edge işareti olması normaldir sadece kullandığın zaman kırmızı kullanmadığın zaman ise mavi olması gerek hep kırmızıysa bir sorun vardır.

fb1907elma

Üye
    Konu Sahibi
kullanmadim zaman mavi zaten anormalik yok sadece sarj 1gun gidiyo bide samsung javalarda foto duzenleyici yok turkce program bulamiyn mp3kesme yok bu yonden eksileri var hoperlor cikisida dusuk genel anlamda iyi memnunum ama eksikleri var.

hoho_cc

Üye
kullanmadim zaman mavi zaten anormalik yok sadece sarj 1gun gidiyo bide samsung javalarda foto duzenleyici yok turkce program bulamiyn mp3kesme yok bu yonden eksileri var hoperlor cikisida dusuk genel anlamda iyi memnunum ama eksikleri var.

Eğer önceden çok fazla arka planda müzik + İnternet kullandıysan şarjının 1 günde bitmesi çok normal. 2-3 gün boyunca telefondan çok fazla müzik dinlememeye ve internete girmemeye ve java (internet kullananlar dahil) uygulamalarını kullanmamaya çalış. Belki düzelebilir. Umarım :good:

fb1907elma

Üye
    Konu Sahibi
bi kac kod girmstm daha once ondan mi acaba ama sarj uzatma kodu falan warms en az 3gun gidiyrms

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt