Samsung monte açık alanda ekran görünmüyor :/

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
Samsung monte açık alanda ekran görünmüyor :/
Yaw arkadaşlar benim monteyi açık alanda kullanamıyorum. Ekran görünmüyor parlaklık 5 olduğu halde :S varmı bi çaresi??

kadsamuy

Üye
yok kardesım caresı parana gore telefon ısık sensoru yok bunlarda o yuzden de aydınlıkta parlar ekran aynı sorun bendede var...

yuksek modellerde gorursun telefonun genelde sag ust kosesınde bır nokta olur o ısık sensorudur ordan ayarlar otomatık ekran kendını...

yanı ne kadar para o kadar köfte...

Redoxon_girl

Redoxon_girl

Üye
LG Nova Display diye birşey çıkarmış yansımayı sıfıra indiriyormuş, sadece Optimus Black'te varmış bu özellik. onu deneyebilirsin :)

kadsamuy

Üye
LG Nova Display diye birşey çıkarmış yansımayı sıfıra indiriyormuş, sadece Optimus Black'te varmış bu özellik. onu deneyebilirsin :)

adam telefonda bır ayar varmı dıye sormus sen telefonu degıstır demıssın iş oraya gelse ne telefonlar var hacı...

mobilegeek

mobilegeek

Üye

Yazmışsın hani :)

Ben de Nova Display'den bahsedecektim; bu özelliğe sahip tek telefon Optimus Black ve gayet de ucuz. :)

fireman87

fireman87

Üye
Parlaklığı çok az o telefonun güneşte kullanamaman doğal :oke:

technoblue

technoblue

Üye
malesef bu modeller böyle yapacak bişey yok :) yeni çıkan smartphone'lar da ekran teknolojisi daha ileri seviyelerde olduğu için güneşte ekranı görmek daha kolay. ama bunu tam manasıyla çözen şu anda arkadaşların dediği gibi birtek lg optimus black var sanırım.

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
yahu çok fena birşey açık alanda kullanılmıyor telefon |-)

Redoxon_girl

Redoxon_girl

Üye
adam telefonda bır ayar varmı dıye sormus sen telefonu degıstır demıssın iş oraya gelse ne telefonlar var hacı...

malesef öyle bir ayar yok LG Optimus Black dışında, öneri istedi bu konuda bende söyledim, ille git al demedim kimseye. kendi telefonunda bu sıkıntıyı yaşayacaktır malesef ki:)

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
off kötü bişey yaw. :hmmm optimus black güncel fiyatı nedir?

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye

Yazmışsın hani :)

Ben de Nova Display'den bahsedecektim; bu özelliğe sahip tek telefon Optimus Black ve gayet de ucuz. :)

UCUZ MU? :nono:

15097

15097

Üye
monte de ışık sensörü olmadığından yapılacak hiçbir şey yok.sadece parlaklığı en üst seviyeye çıkarabilirsin ki onu da zaten yapmışsın.

babamsağolsun

babamsağolsun

Üye
gülü seven dikenine katlanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt