Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung monte açık alanda ekran görünmüyor :/
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Narutodth
Üye
Konu Sahibi
Samsung monte açık alanda ekran görünmüyor :/
Yaw arkadaşlar benim monteyi açık alanda kullanamıyorum. Ekran görünmüyor parlaklık 5 olduğu halde :S varmı bi çaresi??
kadsamuy
Üye
yok kardesım caresı parana gore telefon ısık sensoru yok bunlarda o yuzden de aydınlıkta parlar ekran aynı sorun bendede var...
yuksek modellerde gorursun telefonun genelde sag ust kosesınde bır nokta olur o ısık sensorudur ordan ayarlar otomatık ekran kendını...
yanı ne kadar para o kadar köfte...
Redoxon_girl
Üye
LG Nova Display diye birşey çıkarmış yansımayı sıfıra indiriyormuş, sadece Optimus Black'te varmış bu özellik. onu deneyebilirsin
adam telefonda bır ayar varmı dıye sormus sen telefonu degıstır demıssın iş oraya gelse ne telefonlar var hacı...
mobilegeek
Üye
yanı ne kadar para o kadar köfte...
Yazmışsın hani
Ben de Nova Display'den bahsedecektim; bu özelliğe sahip tek telefon Optimus Black ve gayet de ucuz.
fireman87
Üye
Parlaklığı çok az o telefonun güneşte kullanamaman doğal
technoblue
Üye
malesef bu modeller böyle yapacak bişey yok yeni çıkan smartphone'lar da ekran teknolojisi daha ileri seviyelerde olduğu için güneşte ekranı görmek daha kolay. ama bunu tam manasıyla çözen şu anda arkadaşların dediği gibi birtek lg optimus black var sanırım.
Narutodth
Üye
Konu Sahibi
yahu çok fena birşey açık alanda kullanılmıyor telefon
malesef öyle bir ayar yok LG Optimus Black dışında, öneri istedi bu konuda bende söyledim, ille git al demedim kimseye. kendi telefonunda bu sıkıntıyı yaşayacaktır malesef ki
Narutodth
Üye
Konu Sahibi
off kötü bişey yaw. optimus black güncel fiyatı nedir?