Samsung Mesajlaşma uygulaması ChatOn tüm wp cihazlar icin yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Samsung Mesajlaşma uygulaması ChatOn tüm wp cihazlar icin yayınlandı

Uygulamayı indirebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: acoustic

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
teşekkürler abi, 2 haftalık note 2 maceramda en sevdiğim uygulamaydı diyebilirim :oke:

katil_197

katil_197

Üye
Samsung Nokia gibi değil Nokia sadece kendi telefonlarına veriyor güncellemeyi samsung hepsine verdi helal olsun valla

- - - Eklendi - - -

Samsung Nokia gibi değil Nokia sadece kendi telefonlarına veriyor güncellemeyi samsung hepsine verdi helal olsun valla

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla helal olsun adamlara :)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Daha başka uygulamalarda gelecek sanırsam. :tşk:Hemen kurdum baya insan var ne android çılgınlığı :D

katil_197

katil_197

Üye
İndiremiyorum

mcnpl4

mcnpl4

Üye

- - - Eklendi - - -

kullanan artsin diye verdi. daha iyi turevleri olan bi uygulamayla nokianin haritasi bir degil. nokia boyle yapsa kamera haricinde bi ozelligi kalmaz

PureFood

PureFood

Üye
Whatsapp gibi bir şey midir acaba ilginç deneyeceğim. Kullanıcı listesini rehberden mi alıyor yoksa Skype, WLM tarzı kişi eklemeli uygulama mı ?

acoustic

acoustic

Üye
Ben de 4 kişi buldu rehberime ait :)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Whatsapp gibi bir şey midir acaba ilginç deneyeceğim. Kullanıcı listesini rehberden mi alıyor yoksa Skype, WLM tarzı kişi eklemeli uygulama mı ?
İlk önce hesap oluşturyorsun sonra rehber listenden çekiyor kişileri. Wechat gibi hesap oluşturuyorsun :)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Bu uygulama cihaz desteklemiyor diyor :hmmm mağaza Amerika ayarlı

n000k

n000k

Üye
Bu uygulama cihaz desteklemiyor diyor :hmmm mağaza Amerika ayarlı

Ali abinin verdiği link öyle diyor. Ama @BrahimOkumus un verdiği linkten indirdim ben.bu arada haber için teşekkürler :oke:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bilgi için teşekkürler

Üst Alt