Samsung M8800

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

darkman-19

Üye
    Konu Sahibi
Samsung M8800
s.a sahibinden.com da gezerken dikaktimi çekti çakma samsung menüleri felan aynı yapmışlar görünümü çok hoş telefonun kısa bi bilgi werirmisiniz bana telefon gerçektende 8 pixel kalitede fotograf çekiormu ?

nalcam22

nalcam22

Üye
otelefondan hayır gelmez arkadaşta vardı

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Yaani çekimleri kaliteli ama dokunmatik teknolojisi 5800 gibi eski model rezistiv ekran. Ama fiyatı çok makul seviyelerde rastladığım kadarıyla 300-350 tl arası bir fiyatta. Çünkü artk üretimi çoktan durdurulduğu ve stok fazlası olarak telefoncuların elinde olduğundan elden çıkartma çabasındalar diye tahmin ediyorum. Rezistiv ekran kullanırım kamerası iyi olsun dersen al gitsin derim.

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Sucks:kotu:

fireman87

fireman87

Üye
Çakma samsung nedir onu anlayamadım bende, çin malımı ? O cihazların kamerası 1.3 mp'yi geçmez sakın fiyatı ucuz diye aldanıp alma.

nalcam22

nalcam22

Üye
gitti gidiyor ws sitelerden bişey alma elden ticaret en iyisidir

t.albayrak

Üye
Arkadaşım bende yurt dışından aldım telefonum her yönden iyi sadece Şarj konusundan kötü ama onunda caresi var. Kameraya gelince Canon 10.1 MP den daha iyi cektigini kesim olarak söyleye bilirim Video kayıt Divx, Şarj konusunada gelince 3 gün gider Normal Pili 1000 Mahlık ama 1500 Mahlık alırsan 2 kat daha fazla gidiyor kacırılmayacak telefon diyorum. İlk aldıgında yazılımı 2008 yazılım ama Yine bu sitede Yazılım yükseltmek için cok güvenlir ve denenmiş Konular varki bende denedim Oldu...

EVRENCEEE

EVRENCEEE

Üye
sevgili arkadasım ben samsung m8800 5 gündür aldım ve inan suana kadar memnun kaldıgım en ii telefon kamerası harika 3 g var hafıza süper dokunmatik mükemmel oyun yükleme 1 saniye google maps sorunsuz çalışıyor.email alıyorum.facebook ve msn yükledim sorunsuzlar.menü orjinelinin aynısı tek sıkıntılı tarafı sadece sarj çok az gidiyor.bide 3g kullandıgında karsı tarafa az bulanık gidiyor görüntü...inanmayacksın ama telefonu saadece 270 tl aldım.inan bu tel önceden kullansam 350 400 seve seve gözden çıkarırdım..bu benim düşüncem diğer arkadaşlar ne der bilemem..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
sevgili arkadasım ben samsung m8800 5 gündür aldım ve inan suana kadar memnun kaldıgım en ii telefon kamerası harika 3 g var hafıza süper dokunmatik mükemmel oyun yükleme 1 saniye google maps sorunsuz çalışıyor.email alıyorum.facebook ve msn yükledim sorunsuzlar.menü orjinelinin aynısı tek sıkıntılı tarafı sadece sarj çok az gidiyor.bide 3g kullandıgında karsı tarafa az bulanık gidiyor görüntü...inanmayacksın ama telefonu saadece 270 tl aldım.inan bu tel önceden kullansam 350 400 seve seve gözden çıkarırdım..bu benim düşüncem diğer arkadaşlar ne der bilemem..
yorum için :tşk:

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
bu telden aldığım en büyük şikayet Şarj sorunu..

sukrux

Üye
bu telefonun çakması var mı bilmiyorum ama ben gittigidiyordan orjinalini aldım uygun fiyata ve tek eksisi wifi olmamamsı ve şarjı az gitmesi bu 2 özellikten başka telefonun hiç bir kusuru yok kemarası zaten telin değerini arttırıyor .professiyonel çekimler bile yapıyorum nerdeyse ...

ozgur2183

Üye
yaaa arkadaşlar bu telefonun en son firmwire i nereden bulabilirim....bendeki M8800JVIB2...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt