Samsung m8800 sorun ve çözümleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EVRENCEEE

EVRENCEEE

Üye
    Konu Sahibi
Samsung m8800 sorun ve çözümleri
Arkadaşlar uzun süred,ir yoktum döner dönmezde buradayım işte suan samsung m8800 hakkında yardımcı olmaya çalışacagım sorun çözmeye çalışalım. :))

QZER29

QZER29

Üye
arkdaşım benım kamerada ufak bi sorun var. resmin üst tarafında hafif bi koyuluk var acaba kameramı bozuk yoksa yazılımlamı alakalı

EVRENCEEE

EVRENCEEE

Üye
    Konu Sahibi
arkdaşım benım kamerada ufak bi sorun var. resmin üst tarafında hafif bi koyuluk var acaba kameramı bozuk yoksa yazılımlamı alakalı

degerli arkadasım büyük ihtimalle cihazdan kaynaklı olucak yazılımla alakası olacagını sanmam aldıgınız yere başvurun...

ukayl06

Üye
sorunsuz çalışan bir navigasyon istiyorum.

sirthamate

Üye
benim telefonum pc studioya bağlanmıyor.telefonda pc bağlantılarından hafıza kartını seçince pc studioda görünüyor ancak telefonumda hafıza kartı olmadığından bu şekilde veri aktarımı yapamıyorum.telefondan pc studioyu seçtiğimdeyse program telefoun görmüyor...sorun ne olabilir?yardımcı olabilir misiniz?

strange_63

Üye
Arkadaş Benim Tel Video Kaydederken Sesi Çok Bozuk Alıyor Sade Benim Telefon deil Bu M8800 bi Sorunu Buna Çözüm Varmıdır..genelde yüksek seslerde öyle oluyor..Acillll.

haybenbenim

Üye
ya beyler Allah rızası için yardım edin bende samsung m8800 var sabahdan beri oyun yükleyemedim herşeyi deniyom pc studıo yu bi görmüyo yardımcı olun ltfen bilen arkdaslar sağolsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt