Samsung M8800 Pixon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ıısehzadeıı

Üye
    Konu Sahibi
Samsung M8800 Pixon
Arkadaşlar bana samsung m8800 pixon hakkında bilgi verecek dostlar aranıyor gercekten bu samsung hakkında hiç bir bilgim yok nasıl program yuklenır neler yaparım yadımlarınıza ihtiyacım var. windows 7 için PC SUİTE ihtiyacım var

joe34

joe34

Üye
Arkadaşlar bana samsung m8800 pixon hakkında bilgi verecek dostlar aranıyor gercekten bu samsung hakkında hiç bir bilgim yok nasıl program yuklenır neler yaparım yadımlarınıza ihtiyacım var. windows 7 için PC SUİTE ihtiyacım var

m8800 java tabanlı bi telefon. cep bilgisayarıyla uzaktan yakından alakası yok düz bi tel yani. sadece jar uzantılı java dosyalırını yükleyebilirsin. bu programlarda yeterlilik bakımından vasatın altında zaten. bi symbian s60 etmez yani. 8mp kamerası yüzünden tercih edilebilir. gerçekten de fotoğraf konusundA çok başarılı bi telefon. onu dışında bi özellik yok. ne tema desteği, ne yazılım desteği... samsung pc studio nun son versiyonunu burdan indirebilirsin:

ıısehzadeıı

Üye
    Konu Sahibi
hocam çok saol o kadar kişi pc suite gönderdi bi işe yaramadı senın sayende şuanda tlfnu modem kullanıyorum nete öyle bağlanıyorum ellerini sağlık...

haybenbenim

Üye
baba işin gücün ras gelsin bi senin program oldu arkdasın dediği gibi saulll

adem_aksoy

Üye
aga bende çok denedim pc stidio yu ama olmadı kablodandır dediler başka kablo ile de bağladım şöyle bişey var : usb yi telefonla bilgisayara bağlıyorum media player , pc stüdio , dosya aktarımı çıkıyor pc stüdio yu seçiyorum ama hiç bişey değişmiyor bide bunu deneyelim sonucunu yazarım inşallah olur

----------Eklendi @ 15:27:32 ---------- Yazıldı @ 15:06:56 ----------

yok aga yine bulmadı telefonu başka programa falan gerek varmı bi yardım etseniz size zahmet ne yapabilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt