SAMSUNG M8800 hakkında birkaç soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1sorusoracam

Üye
    Konu Sahibi
SAMSUNG M8800 hakkında birkaç soru
Arkadaşlar bugün bir telefoncuya gittim [ Arkadaşımın tanıdığı bir yer ] ı gösterdi bana 400tl dedi Bildiğiniz gibi piyasasının çok altında bir fiyat bu Neden bu kadar ucuz olduğunu sorunca Garantisi yok dedi. Kaçakmı dediğimde hayır kaçak diil orjinal telefon ne yazılım nede telefon kaçak diil sadece Garantisi yok fakat ben burdayım 2 yıl boyunca her türlü sorununu ben halledicem dedi. Açıkcası aklıma yattı 400tlye alabilirim telefonu sizinde önerilerinizi bekliyorum..

Aceba almalımıyım ?

orhangun

Üye
ben kullanıyorum wifi olmaması ve şarzının az gitmesi haric süper ötesi bir telefon sana tavsiyem gittigidiyorda daha ucuz fiyatlara bulabilirsin. 400 pahalı yani ;)

hayal.et

Üye
Gittigidiyordan almayı bende düşünüyorum telefon hakkında bıraz bilgiverirmisiniz bide gitti gidiyordan ben alış veriç hiç yapmadım nasıl yapılıyor güvenlik sorunu filan olurmu bide Imeı meselesi var kayıtlı diyolar sonradan kapanırmı ya, bu telefon tereddütlerim var açıkcası bıraz yardımcı olurmusunuz.

tncy-

Üye
KaÇağı var ama oda 260 tL aynı samsung yazılımı fiLan ama kutu içeriği ve garantisi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt