Samsung M5650 Lindy Sensör ve qwerty

Sponsorlu Bağlantılar

zifftli

Üye
    Konu Sahibi
Samsung M5650 Lindy Sensör ve qwerty
samsung stara ait tum oyunlar telefonuma uyuyor fakat sensörlü oyunlar olmuyor acaba lindy de sensör varmı war ise acmak için gerekli bir kod warmı? simdiden teşekkurler.

zifftli

Üye
    Konu Sahibi
bilgisi olanlar lutfen cevaap verebilirlermi??

emrepreston

emrepreston

Üye
herhangi bir kod olmaz arkadaşım sensör için.. bazı oyunlarda kendi ayarlarında sensörü aç/kapa bulunur ama öyle olduğunu zannetmiyorum açıkcası.. indirdiğin oyunların sensörlü olduğuna emin misin ?

gurcan86

Üye
linyde sensör yok arkadaşlar ben çok aradım bi çaresini bulamadım en iyisi parayla oyun satın alıcaz

zifftli

Üye
    Konu Sahibi
para ile oyun alacaz demişsin kardes ama zaten ben sensorlu oyun yukledim fakat sensor ile oynanmıyor. normal oyun arıyor isen samsung star a olan oyunlar oluyor haberin olsun

Bozgun_

Bozgun_

Üye
Samsung-LindY M 5650 cep telefonunda sensör yok sadece 240*320 dokunmatik oyunLar yükleyebiliyorsunuz. Eğer oyun isterseniz size çok güzel bir site verebilirim içinde hem oyunlar hemde programLar var harita navigasion programları... yani herşey Var....

ifer_

Üye
o bahsettiğiniz siteyi yazarmısınız lütfen bende dün lindy aldım ve henüz içi boş.

hellim3461

Üye
arkadaşlar merhaba .. m5650 internette videoyu seyredemiyoruz hangi programı yüklememiz lazım bilen varmı ?? neyi denediysem olmadı

canerpolat35

Üye
samsung m5650.. wifi den bağlanmak için ağ şifresi 10 haneli. ne 10 rakamdan fazlasını yazıyor ne de 10 rakamdan az şifreyi kabul ediyor bu yüzden internete giremiyorum yardımcı ollursanız şimdiden teşekkürler.

erem.qns

erem.qns

Üye
samsung m5650.. wifi den bağlanmak için ağ kodu 10 haneli. ne 10 rakamdan fazlasını yazıyor ne de 10 rakamdan az şifreyi kabul ediyor bu yüzden internete giremiyorum yardımcı ollursanız şimdiden teşekkürler.

Wİ-Fİ ağa bağlanırken şifre yazarken hmen altında bi seçenek var. Onu yükselt karakter sayısı artacaktır. Çok basit

sasdaspas

sasdaspas

Üye
ne gerek war yaa a girin telefon modelini seçin benim tlfn da m5650 lindy ama bn 5 kuruş harcamadan indirip tlefona atıyorum.
bi de şyle bi şey war: sıradan 240x320 samsung oyunlar çalışıyo...
sensöre gelince: Lindy lerimizde sensör yokk.

Üst Alt