• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Samsung M5650 Lindy ( Fiyatı / Özellikleri / Çıkış Tarihi / Resimleri )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Samsung M5650 Lindy ( Fiyatı / Özellikleri / Çıkış Tarihi / Resimleri )
2.8 inç genişliğindeki dokunmatik ekranda, 240 x 320 piksel çözünürlüğünde görüntüleme yapabilirsiniz. LED flaş, otomatik odaklama ve gece çekim modu teknolojilerini destekleyen 3.15 Megapiksel çözünürlüğündeki kamerayı bünyesinde bulunduran cihazda 2048 x 1563 piksel çözünürlüğünde fotoğraf veya video çekimi gerçekleştirebilirsiniz. Dahili 50 Megabayt hafızası olan cihazda, 8 Gigabayt’a kadar genişletilebilir MicroSD kart yuvasının yanı sıra; Wi-Fi 802.11 b/g, Bluetooth v2.1 A2DP, HSDPA, 7.2 Mbps, Class 10 236.8 kbps, Class 10 (4+1/3+2 slot), 32 - 48 kbps bağlantıları mevcut.

2010 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulması beklenilen cihazın fiyatı ise sadece 149 Dolar!

Safa65

Üye
Arkadaşım Bu Ürün ilk Kez Portekizdeki adresinde tanıtılmıştı..Fakat Orada 149 Dolar =232 Tl değilde 149 Euro = 315 Tl diyor...Dolar değilde Euro Olarak Düzeltirmisin??

SeRKaNCa16

Üye
:d:arkadasım almıs cok memnun sadece sarj olayı

darknow

Üye
3 gün önce aldım türkiyeye yeni geldi bence çok kullanışlı ve ufak bir telefon tavsiye ederim :evet:

--------------- Ekleme ---------------

ben 500 tl ye aldım telefonumu :d:

lindy

Üye
ya arkadaslra ben bu telefondan almak istiuorum ama nasıl aldınız tel.cularda yok bu tel. sadece nette var turkıyeyede gelmedı dıorlar nasıl aldınız lutfen banada yardımcı olurmusunuz :(:(:(

mcferdi

Üye
Arkadaşım Bende var Yeni aldım istersen satabilirim 475 tl ye 10 günlük cihaz 490 tlye 8 gb hafıza kartıda verebilirim:evet:

mystery_03

Üye
süpper bi teL buqn aLdm mükemmeL ßi dokunmatii war herkese tavsie ederm.... xD

bahadirdemirtas

Üye
güzel bi telefon ama sanırım internetten video izleyemiyorsunuz ben bulamadım

m5650m

Üye
arkadaslar benım u700 modelli telefonum degişim oldu yerine m5650 geldi çok güzel telefon:ehe

bysevimli7978

Üye
bende 10 gun oldu alalı ama video calıstırmıyor galıba

Ykaraca

Ykaraca

Üye
wifi öz.li tel almayı düşünüyorum ama bunlarda msj yazmak zormuş galiba

LowesTime

LowesTime

Üye
Bende kullanıyorum
iyi telefon kullanışlı
Cok kurcalarsanız jarzı 2 gün gider..
ama jarzı cokda problem olmuyo
kamera arayanlar için telefonda pek önermem kamerası iyi değil
dokunmatik paneli cok iyi ve hassas..
tek eksiği işletim sistemi yok ve GPS özelliği olmaması

Benim yorumum 10 üzerinden 9 .. .:)))
1 ise kamera, işletim sistemi, gps den kaybetti :D

Mesaj yazanlar için mesaj yazımı çok hoş ama yürürken hiç yazılmıyor, yazı yazarken sabit kalıcaksınız :P

10 Taksit 490'a aldım..

Hoparlörü cok fazla güçlü ses iyi çıkıyo (çin yapımı ile karşilaştırılmaz ama :D )

Video da cok güzel oynatıyo.. (PC Studio) programı ile çevirtip atman gerekiyo yoksa okumuyor..

onderak

Üye
490 tl ye aldım geçen gün bu telefonu..
490 tl nere, beklenen 190 dolarlık fiyat nere,
telefona gelince oldukça güzel, ama samsung.com.tr de bile
pc driverı yok.... cd si var oda yanımda değil, nette driverına bakıom...
kullanımı kolay.... şık iphone lara blackberylere bilmem ne karisma denen telefonlardan
daha karizma bir telefon bence...

kumarbazjoker

kumarbazjoker

Üye
ben de almayı düşünüyorum ancak iki telefon arasında kaldım ya 5800 ya bu sizce hangisi?

emine101

emine101

Üye
5650 nin fiyatına 2. el telelefon satan bir dükkanda 350 TL dediler. Tertemiz görünüyordu. Star Wifi den daha iyi dedi satıcı. Başka bi satıcıda star ın 2. elini bulamazsınız dedi. Neyse, 350 TL fiyat iyi midir? Bana çok düşük geldi bir terslik çıkar mı acaba karşıma?

muhaha68

Üye
sa. ben de 2 hafta kadar önce 2. el aldım. telefoncu tanıdıktı. elinde bundan varmış. ii dedi. bende deneme için 1 hafta istedim. 300 tl ye aldım. temiz güzel bi telefon. tek sıkıntısı flaş yok. ve internette video oynatmıyor. ilk dokunmatik telefonum. dokunmatik yüzey hakkında bişey söyleyemem ama hoşuma gitti. mesaj yazmaya üşeniyorum bu telefonda :P zor dedikleri kadar varmış :D biraz uğraştırıyor. sevgilisyle mesajlaşan arkadaşlara tavsiye etmem :D onun dışında klas telefon. ama deri kaba koyunca sesini fazla duyamıyorum. dediğim gibi telefonum hayatım. her ana telefon yanımda olmalı. sesini duyamayınca sıkıntı oluyor. onada bi çare bakıyorum. ama sevgilisiyle mesajlaşanlar hariç herkese tavsiye ederim...

--------------- Ekleme ---------------

bence 5800 al

hoppala334

Üye
arkadaşalr bu telefonun ekranını çevirince neden yatay olmuyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt