Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung LE40D551 ps2 taksam bozulurmu?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lolaman
Üye
Konu Sahibi
Samsung LE40D551 ps2 taksam bozulurmu?
Arkadaşlar bizde bir ps2 var.Bunu led tvye bağlamak istiyorum(Samsung le40d551)Ama ailem kızıyor televizyonu bozar diye ps2 bağlamak gerçekten televizyonu bozarmı?Veya televizyona bir zararı bulunurmu?
estorak
Üye
Saçmalama televizyona bağlamayacaksn da nereye bağlayacaksın
lolaman
Üye
Konu Sahibi
Ailem ısrarcı bilimsel bir şey olması lazım bilimsel yazılar olması gerek yoksa senin demene inanmazlar kanıtlamış bir makale gibi bir şey olmalı.
estorak
Üye
youtube den bir video bul izlet aileni anlamış değilim bu güne kadar kimsenin televizyonu da bozulmadı Dvd de film de izlemesinler o zaman
lolaman
Üye
Konu Sahibi
Led tv olması degiştirmezmi samsung led tv onu soruyorlar? modeli yazıyor bakabilirsin internetten.
estorak
Üye
yok kardeşim anladım led tv lerde de sorun olmaz ps2 yi bağlayabileceğin bir giriş olduğuna göre oraya ps2 yi bağlayıp oynasınlar diye yapıyorlar yani ayrıca benim tanıdığım çok kişi led tv de ps2 oynuyor hiçbir sorun da yok güvenebilirsiniz boşuna kuşkulanmasınlar belki okullar açılacak ders çalış diye yapıyor olabilirler
lolaman
Üye
Konu Sahibi
televizyonu aldığı yerdeki adamlar demiş arkadaşımın babasına
estorak
Üye
ben ne dersem deyim senin ailen inanmayacak sanırım üzgünüm senin adına sen götür bi televizyoncuyla felan konuştur ikna olsunlar