samsung l760 kamera başarısız hatası veriyor lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osmansadi

Üye
    Konu Sahibi
samsung l760 kamera başarısız hatası veriyor lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum
arkadşlar samsung l760 telefon vardı filmini değiştirdim şimdide kamera girdiğinde biraz bekliyor ve kamera başarısız diyor bu sorunu daha önce yaşıyanlar veya bu konu hakkında bilgisi olan ustalar varsa lütfen yardımlarını bekliyorum nerden kaynaklanabilir çözümü nedir yardım ederseniz sevinirim...

celibar

celibar

Üye
bence teknik servise gönder.muhtemelen donanımsal.

WitchKing

Üye
yazılımsal değil. daha önce telefonunu servise falan verdinmi ? mercek filminde bişey vardır bende öyle bi problem olmuştu şimdi yan sanayileri falan çıktı 15-20 tl ye yapıyolar.

osmansadi

Üye
    Konu Sahibi
bence teknik servise gönder.muhtemelen donanımsal.

bende elektronik bilgisi var elimde parça olsa deniycem sökdüm bakdım kamera normal filmi sağlam gibi ama tabi ufacık bişi hasar gördüyse o ayrı

yazılımsal değil. daha önce telefonunu servise falan verdinmi ? mercek filminde bişey vardır bende öyle bi problem olmuştu şimdi yan sanayileri falan çıktı 15-20 tl ye yapıyolar.

evet tamir oldu ben kendim filmini değiştirdim kamerası çalışıyordu bu arkadaşın telfondu filmini değiştirdim yanında kamerayıda açtım olurda filmden çalışmaz yha kendide görsün çalıştığını diye sonra bi gün sonra geldi bu çalışmıyo falan dedi dost işi yapalım dedik elimizde kaldı büyük ihtimal bozdu yada düşürdü çünkü 2 gn bende kaldı bişeyi yokdu
bn yazılımsaldır diye düşündüm çünkü hiç açmıyo en azından kameraya girse göstermese neyse dicem ama formatladımda yine düzelmedi yazılıma pek ihtimal vermiyorum artık büyük ihtimal kamerayı hiç görmediği için açmıyor olabilir bunlar benim kendi görüşlerim siz ne düşünürsünüz bilmiyorum ama sen kamerayı değiştirdim oldu diyorsun bi denemek lazım

byn czb

Üye
takılan film bozuk büyük ihtimalle benimde u600 de aynı sorun olmustu baska bir film taktık düzeldi

osmansadi

Üye
    Konu Sahibi
filmini hiç değiştirmedim takıp değiştiricem olmadı zaten takdığım yeni film takdım ama arızalı büyk ihtimal

0sk3

0sk3

Üye
aynısı bendede oldu.. kamerayı acmıodu basarısız diodu.. garantısı vardı gonderdık yapıp gönderdıler baska caresı yok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt