Samsung L760 eBuddy Bir Girdikten Sonra 2.Kez Girilmiyor Lütfen Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MusTy57

MusTy57

Üye
    Konu Sahibi
Samsung L760 eBuddy Bir Girdikten Sonra 2.Kez Girilmiyor Lütfen Yardım
Arkadaşlar Bende L760 Var Programı Önce Pcden İndirdim USB İle Attım Bitpimle fln işte Attım girdim ilkinde sonra bağlantı koptu dahada girmedi hep bağlanıyor bekliorum 5-10 dk 15 dk kadar bekledim girmedi hep bağlanıyor diyor öle kalıyor.
Programı Silip Netten indirince veya PC den atınca tekrar 1 kere girip 2. ye girmiyor lütfen bilgisi olan bir yazabilirmi çok lazım arkadaşlar...

jaknes

Üye
Merhaba aynı sorunu bende yaşıyordum kısaca şöyle anlatabilirim:
Öncelikle Turkcell 2222 ye internet yazıp bir mesaj gönderiyoruz ve bu mesajı telefonumuz ayarlarına kaydediyoruz farklı operatorler için internet ayarları nasıl alınıyor bakınız yada bu ayarlar varsa zaten gerek yok.Ebuddyi açmadan üstüne gelin seçeneklere tıklayın 5-bağlantılara tıklayın burada
Turkcell-INTERNETİ seçin artık her seferinde girebilirsiniz iyi günler dilerim arkadaşım :deal:

Sözcükler ağzından çıkmadan senin kölendir çıktığında sen onun kölesi olursun.

--------------- Ekleme ---------------

Samsung L760 da e buddye 2. kez girilememesi hk. yardım
Bu mesajı kaydediyoruz derken yanlış yazdım gelen internet ayarlarını kaydediyoruz demek istedim

hak yolcusu

hak yolcusu

Kapalı Hesap
Hayır oyle deıl yapman gereken sunlar: Oncelıkle kontormetre servısı aktıf deılse aktıf yazıp 2142 ye gonder sonrada gır ve cıtıgın zaman kalan kontor bılgısı uyarısı gelmeyene kadar gırme geldıkten sonra gır buu dedıgım gıbı yaparsan herzaman gırersın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt