samsung l7500 mü htc hero mu samsung omnia 2 mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
samsung l7500 mü htc hero mu samsung omnia 2 mi
samsung l7500 mü htc hero mu samsung omnia 2 mi arkdaşlar bu üç telefondan hangisi daha iyi izce artıları ve eksileriyle söylermisniz ve bu telefoınun özellikleri gibi bildiğiniz telefon varssa önerebilirsiniz lütfen yardsımcın olunşuan telefonsuz durumdayım

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Bence omnia 2 çünkü bilgisayar gibi bişey kullanmak istiyosan gerekir windows media player var

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
saol kareşim yorumun için arkadaşlar yoırumlarınıuza ihtiyacım var lütfen yardımcı olurmunuz

eagleneco

eagleneco

Üye
android ağır basmış herhalde....: ) bi tarafta tek başına omnia2 windows mobile diğer tarafta 2adet android telefon.
Ben işi biraz daha zorlaştırayım samsung wave i hiç düşündünmü, inceledinmi....
Eğer bunu düşünmüyorsan tercihlerin arasından ben omnia 2 yi tercih ederim. windows mobile ı biliyorum çünkü uygulama internet vs yönleriyle windows mobile yeterince iyi. Androidde iyi gerçi ama kullanmadım.
Wavein kullandığı bada androidi andırıyo diyolar. Eğer buna benziyosa o da çok güzel.

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
sqol kardeşim yorumun için ama android daha iyi geldi bana

rosKing

Üye
1 ay öncesine kadar omnia i900 kullancısıydım (yani windows mobile). berbat, son derece berbat. devamlı sorun yaşarsın, geliştiremezsin adam akıllı, uygulama bulmakta zorlanırsın. android telefon düşün bence.

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeşim yorumun için gerçekten çok yardımcı oldun yoksa onun 2. elini alabilirdim iyi bir bilgi oldu bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt