samsung L700 msn yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

umıtt8648

Üye
arkadaslar ebudyy nın wap sıtesı var ordan da acılabılıyo ama en guzelı turkcell msn haftalık 7 kontöre sınırsız msn keyfi tüm özelliklerde var:oke::oke::oke: bn onu kullanıyom mesela

reorx.33

reorx.33

Üye
ben de L700 almayı düşünüyorum fakat bu msn sorunu biraz tedirgin ediyor.bunun bir çözümü yok mu?

xxxKessxxx

xxxKessxxx

Üye
arkadaslar ebudyy nın wap sıtesı var ordan da acılabılıyo ama en guzelı turkcell msn haftalık 7 kontöre sınırsız msn keyfi tüm özelliklerde var:oke::oke::oke: bn onu kullanıyom mesela

yardım edermisiniz banada :(
L700 msn kurcaktım bende..aynı tarifeden yani haftalık 7 knt msjı falan yolladım..yapılandırma ayarları qeldi kur dedim..7 knt de qitti..tarayıcı ayarlarındanda turkcell msn olarak seçili...orda kaldımm qerisini yapamadım ilk defa denedim...rica etsem anlatırmısınız..

sguneys

sguneys

Üye
Yah Kardeşim oda sorumu Telfondan turkcell-im sitesine gireceksin ordan msn programını indireceksin..Turkcellimin sitesi eskisi gibi olsa sana nerelere gireceğini söylerdem ama şuan yeni bir görünüm yapmış siteden nerden indirileceğini bilmiyorum ama sitede ara bulursun bu sırda turkcellime girmek 2 knt indirirken knt gidiyomu bilmiyorum...Kolay gelsin

Ayriyetten Burayda bakabilrisn...

metalim

Üye
arakadaşlar türkcell windows live messengerı destekliyor L700 bilmeyenlerin bilgisine msn yazıp 7777 ye gönderdiğiniz zaman messenger yükleme adresi geliyor ordan yüklediğiniz zaman çalışıyor yani hayriyetten msn programı yüklemenize gerek yok :D:D:D:D

ali ana

Üye
olmuyor telefon ne çıkmıyo resimle anlatsana atıton mu ne yapıyon olmuyor

sirdas_2828

Üye
benim hattım vodafone nolcak kaç kaça yollicam gene 7777 mi

joker21

Üye
kardeşm internete girmiosa gprs ayarları yapılı degildir onu yapmak içinde link burda ya snde bna nasıl yaptın anlatırmısın bi türlü beceremedim

--------------- Ekleme ---------------

işte link

sewimly

Üye
vedat bana yardımcı olursan sevinicem live msn yükledm girmio

Codur

Üye
Benimde L700üm war msn yi indirdim ama servis kullanim disi code 503 diyo napicam

hardboy_2505

Üye
arkadaşlar msn yükledikten sonra avealar için söylüyorm.internet paketine üye olmanız gerekiyor.hoş geldin paketi en düşük aylık 40 kontör karşılığı 5 mb olması lazım

gogo02323

Üye
arkadaşlar l 700 msn işte bn yaptım blki 30 tane turkcell bayisine gttm bilmiolar yapmayı bakın arkdaşlar ilk önce msn yazın 2222 ye gnderin ayarlarınız gelsn dha sonra msn yazın 77 77 e gnderin msn kurulsun ve sonra yapacağnz işlem msn yüklelndkten sonra java girin msne gelin seçenekler dioruz sonra bağlantıyı turkcell msn diorz ve artık bağlanablrsiniz kolay gelsin hç bi ek ücret kontr gitmio hatta bn şuan msndeyim cepte :D alın ekleyin bunu bn ve arkdaşm tek bliorz sizde öğrenin

alixer

Üye
cok saolun oldu

kwnchh

kwnchh

Üye
Arkadaşlar Samsung cihazlar için en iyi çalışan messenger programı diyebilirim Windows Live uygulaması için,bu uygulama ile messenger yanı sıra ilk gelecek ekrandan Hotmail ya da Space ve yanı sıra Windows Live'nin izin vereceği tüm uygulamalara erişebilirsiniz..

buyrun link :

kelesli_35

Üye
olmuyo arkadaşım dha açık anlatırmısın

kwnchh

kwnchh

Üye
olmuyo arkadaşım dha açık anlatırmısın

olmuyor dediğin kısmı ne acaba?

verdiğim linkten dosyayı pc'ye indirerek sonrasında telefonuna aktaracaksın,aktarılan dosyayı açmak istediğinde çalıştırmak isteyip - istemediğini soracak ve devam edeceksin sonrasında da dosyanın kısayolu "Oyunlar ve daha fazlası" kısmına aktarılacak,diğer kullanımlarda da oradan başlatacaksın bu kadar zaten uygulanması..

tıky___

Üye
YAV sunucu bulmuyor yahu ben salakmıım yoksa bu yanlıi linkmi:D yada benim pcmi bosuk :):)

POLİNOM

POLİNOM

Üye
Bunun için javayı uptade etmek gerekiyor bende yüzlerce oyun program tema var l700 de

simerenyaaa

Üye
istedigin bi modeli seç bende d880 var n97 ebudyy msn yukledım
:D

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
buda benden wap.kankamsn.com

Üst Alt