samsung L700 için program oyun müzik video burda

Konu Sahibi
samsung L700 için program oyun müzik video burda
telefon markanı gir ve indir ingilizce ma a basit umarım işinize yarar

Tepkiler: suhe, A s i R u h, gabbana ve 12 diğerleri
süper bi site cok saol.ama video ve oyun indirirken üyelik istiyo ama bana vız gelır tırıst gıder.cunku ınternet download manager ile üye olmadan indirebiliyorum videoları

teşkürler ama bu oyunlar nerden iniyor boş siteniz var

Merhabalar, geçen gün küçük kuzenim telefonumla oynarken şebekelerden birini silmiş.Şebekenin ismi life olmalı.Acaba l700 kullanıcılarından biri şebeke bilgilerini verebilirmi?

tmntchd

Üye
verdiği sitede l700 için hiç bişey yok.. ayıp ayıp..

burn54

Üye
ben çözemedim o siteyi yha .s

şifresi var hepsinin *#0002*28346# bu şifreyi gir ve hepsini yükselt ozaman programları alıyo

Yan nerden indirecem vide l700 için

bence çarpı kare 0002 çarpı 28346 şifresini girdikten sonra müzik ayarları da var lütfen arkadaşların hoparlörlerini patlatmayalım

ali_bey

Üye
sen bunların l700 e göre olduğuna emin misin o kadar şey indirdim hiç biri çalışmadı nasıl olduğunu anlatsan

tuNc35

Üye
allah razı olsun kardeş allah ne muradın varsa versin

ya samsung l700 ıcın nasıl secıp ındırıyoz bulamadım :S

aabiler hiç uğraşmayın bu sitedeki oyunlardan istediğinizi seçin download'a basın sonra jar ve jad için ayrı ayrı butonlar çıkacak ikisini de indirin ve telefona atın sonra *#6984125*# yazıp 4'e gelin master code *#9072641*# dir ve 7 ye gelip sonra 2 ye gelin güncellendi yazacak bitti işte güzel kardeşlerim site süper paylaşım güzel saolun...

mawashi

Üye
lıfe sebekesının bılgısını buldunmu

rezolar

Üye

işte lnk ::::::

--------------- Ekleme ---------------