Samsung L 700 oyunlar ve daha fazlası???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

black_axe

Üye
    Konu Sahibi
Samsung L 700 oyunlar ve daha fazlası???
Selamlar arkadaşlar. Ben telefonumdaki java uygulamalarının hepsini birden silmek istedim klasörün içindeki tüm dosyaları silince oyunlar ve daha fazlası adlı klasörde silindi.Defalarca format attım ama geri gelmedi..Ne yapmam gerekiyor?

• Beğen
Tepkiler: zamansizmerde

sirdas_2828

Üye
bende aynı sorunla karşılaştım bende attım ama giden geri gelmedi gelmiyo demekki tekrar yüklenmesi gerekiyor.format atmak da denmez aslında buna fabrika ayarlarına tekrar dönderiyosun

mavcix

mavcix

Üye
Telefonunu bilgisayara Medya oynatıcı modunda bağla usb ile. sonra bilgisayarımda telefon simgesi göreceksin. o simgeden Phone bölümüne gir ve Games adında bir klasör oluştur.

arda456

Üye
herkese selamlar yeni üyeyim arkadaşam bana samsung sgh l700 modelde telefon verdi buna oyun yükleyebilirsen sana10 tl vericem dedi ben 2 gündür uğraşıyorum ama yapamadım yardım??? bu arada format atın dio nette ama arkadaşım format felan atma diyo napıcam yardım pls???

varek

Üye
bende oyunlar ve daha fazlası kurbanıyım demekki herşeyi silmemek lazım

--------------- Ekleme ---------------

telaş yokk anlatacaklarımı iyi dinleyin telefonda gelin phonede diğer dosyalara gelin ama girmeyin
ordan games isminde bi klasör oluşturun pcden diyil oluşturdunuzmu oyunlar ve daha fazlası klasörümüz geldi bukadar

ygz1998

Üye
iyi bir telefonmu l 700

sirdas_2828

Üye
evet kurbanı olmuşun bende sildim mecburen garantiye gitti yazılım baştan yüklendi şuan bi problem yok telefonu iyi tanımak lazım basit ama karışık

--------------- Ekleme ---------------

3G li telefonlar arasında fiyat olarak ve görüntü olarak hoş iyi bir telefon L 700 üm var memnunum ama paran varsa nokianın N serisinden vazgeçmiceksin N serisinin en eski modelinde bile 3G li arama yapabiliyosun.

atila01

Üye
varek çokkkkk teşekkür ederim kafayı yedi bir haftadır ya ALLAH SENDEN RAZI OLSUN

blade046

Üye
arkadaşaşım şimdi sen telofonunda Games isminde bi klasor oluştur geri gelir o bende silmiştim bi zamanlar:)))

taner130903

Üye
hiç bişi anlamadım ben bu telefona nasıl oyun program yükleyecem_????

ogzhn60

ogzhn60

Üye
telaş yokk anlatacaklarımı iyi dinleyin telefonda gelin phonede diğer dosyalara gelin ama girmeyin
ordan games isminde bi klasör oluşturun pcden diyil oluşturdunuzmu oyunlar ve daha fazlası klasörümüz geldi bukadar[/QUOTE]
eyvallah kardes oldu tesekkurler

zorhac

zorhac

Üye
saol kardes tşk ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt