DoRM Üye ilk öncelikle saol ama müzik çaları arka plana goyamadım bellek kartını seçince şifre istemio n'olcak şimdi kuzum
ilk öncelikle saol ama müzik çaları arka plana goyamadım bellek kartını seçince şifre istemio n'olcak şimdi kuzum
fatihmenteş Üye johnalieu' Alıntı: TELEFONDA MÜZİK ÇALARI ARKA PLANA ALMA olmuor Genişletmek için tıkla ... e250de olmaz kardesim maalesef
johnalieu' Alıntı: TELEFONDA MÜZİK ÇALARI ARKA PLANA ALMA olmuor Genişletmek için tıkla ... e250de olmaz kardesim maalesef
madalyon07 Üye coook tesekkür ederim kardesim telefonu kurcalamıstım her ayarları mahvolmustu reset düzeltti saolasın emegine saglık kardes
coook tesekkür ederim kardesim telefonu kurcalamıstım her ayarları mahvolmustu reset düzeltti saolasın emegine saglık kardes
masor67 Üye teşekkurler --------------- Ekleme --------------- tşk --------------- Ekleme --------------- cok teşekkürler --------------- Ekleme --------------- arkadaşlar lütfen acil yardım *#8999*_ _ _ _böyle oluyor ve hattım faturalı dğil acil yardım
teşekkurler --------------- Ekleme --------------- tşk --------------- Ekleme --------------- cok teşekkürler --------------- Ekleme --------------- arkadaşlar lütfen acil yardım *#8999*_ _ _ _böyle oluyor ve hattım faturalı dğil acil yardım
Terekehereke Üye Yahu arkadaşlar SAMSUNG U-600 için müzik dinlerken ses yükseltme imkanı yokmudurrrrrr??????????
ysahin61 Üye arkadaşım bide sgh L700 ün gizlilik kilidi ni yazarmısın yaa lütfen çok ihtiyacım var teşkrlr....