IchigoKurosaki Üye Arkadaslar oyle demwyin en cok custom rom samsung telefonlara cikiyor Sahsen ben s3u bu sebeple degistirdim htc one X e
Arkadaslar oyle demwyin en cok custom rom samsung telefonlara cikiyor Sahsen ben s3u bu sebeple degistirdim htc one X e
nefret46 Üye Yine siz iyisiniz G2 ye gelir mi o bile belli değil. Heryerde ayri ayri haberler. Sonuc ha su ay ha bu ay derken elde var 0.
Yine siz iyisiniz G2 ye gelir mi o bile belli değil. Heryerde ayri ayri haberler. Sonuc ha su ay ha bu ay derken elde var 0.
savaronajointed Üye Konu Sahibi reflex' Alıntı: Vay be biz hala cm kullanalim alçak Samsung vermedi bize güncelleme Genişletmek için tıkla ... Abi bu konuda Htc yi bir kez daha tebrik ediyorum
reflex' Alıntı: Vay be biz hala cm kullanalim alçak Samsung vermedi bize güncelleme Genişletmek için tıkla ... Abi bu konuda Htc yi bir kez daha tebrik ediyorum
By_Casparov Üye nefret46' Alıntı: Yine siz iyisiniz G2 ye gelir mi o bile belli değil. Heryerde ayri ayri haberler. Sonuc ha su ay ha bu ay derken elde var 0. Genişletmek için tıkla ... Yazık valla dostum ...
nefret46' Alıntı: Yine siz iyisiniz G2 ye gelir mi o bile belli değil. Heryerde ayri ayri haberler. Sonuc ha su ay ha bu ay derken elde var 0. Genişletmek için tıkla ... Yazık valla dostum ...
savaronajointed Üye Konu Sahibi By_Casparov' Alıntı: Yazık valla dostum ... Genişletmek için tıkla ... Hakikaten yazık sabıka kaydı gittikçe artıyor
By_Casparov' Alıntı: Yazık valla dostum ... Genişletmek için tıkla ... Hakikaten yazık sabıka kaydı gittikçe artıyor
By_Casparov Üye savaronajointed' Alıntı: Hakikaten yazık sabıka kaydı gittikçe artıyor Genişletmek için tıkla ... Aslında müşteriyi çeken nokta tabi işi bilenler için geçerli bu , güncelleme olayı dostum. Adam sonuçta değişiklik isteyectir
savaronajointed' Alıntı: Hakikaten yazık sabıka kaydı gittikçe artıyor Genişletmek için tıkla ... Aslında müşteriyi çeken nokta tabi işi bilenler için geçerli bu , güncelleme olayı dostum. Adam sonuçta değişiklik isteyectir
savaronajointed Üye Konu Sahibi By_Casparov' Alıntı: Aslında müşteriyi çeken nokta tabi işi bilenler için geçerli bu , güncelleme olayı dostum. Adam sonuçta değişiklik isteyectir Genişletmek için tıkla ...
By_Casparov' Alıntı: Aslında müşteriyi çeken nokta tabi işi bilenler için geçerli bu , güncelleme olayı dostum. Adam sonuçta değişiklik isteyectir Genişletmek için tıkla ...
Senyor Keş Üye savaronajointed' Alıntı: Bu Htc var ya uzay güncelleme konusunda ne zaman derse o zaman geliyor güncelleme hatta 1 hafta önce Genişletmek için tıkla ... vay be helal olsun. daha düne kadar güncelleme konusunda en çok eleştirilen htc şimdi gökten zembille dağıtıyor updatei. bizim samsungda yok neymiş test aşamısymış stabil değilmiş diye milleti oyalıyor. gör bunları samsung gör !
savaronajointed' Alıntı: Bu Htc var ya uzay güncelleme konusunda ne zaman derse o zaman geliyor güncelleme hatta 1 hafta önce Genişletmek için tıkla ... vay be helal olsun. daha düne kadar güncelleme konusunda en çok eleştirilen htc şimdi gökten zembille dağıtıyor updatei. bizim samsungda yok neymiş test aşamısymış stabil değilmiş diye milleti oyalıyor. gör bunları samsung gör !
Invoke Üye By_Casparov' Alıntı: Valla ben 1 aydır 4.4.2 kullanıyorm adamların amiral gemi cihazları bile daha alamadı. İse bak. Genişletmek için tıkla ... Ben Kasım sonundan beri kullanıyorum. nefret46' Alıntı: Yine siz iyisiniz G2 ye gelir mi o bile belli değil. Heryerde ayri ayri haberler. Sonuc ha su ay ha bu ay derken elde var 0. Genişletmek için tıkla ... G2ye Mart ayı içinde gelecek olmalı.HTC iyi iş çıkarmış. Bir tek Samsung değil Sony de hala 4.4 yayınlamadı. Aynı şekilde LG de yayınlamadı.
By_Casparov' Alıntı: Valla ben 1 aydır 4.4.2 kullanıyorm adamların amiral gemi cihazları bile daha alamadı. İse bak. Genişletmek için tıkla ... Ben Kasım sonundan beri kullanıyorum. nefret46' Alıntı: Yine siz iyisiniz G2 ye gelir mi o bile belli değil. Heryerde ayri ayri haberler. Sonuc ha su ay ha bu ay derken elde var 0. Genişletmek için tıkla ... G2ye Mart ayı içinde gelecek olmalı.HTC iyi iş çıkarmış. Bir tek Samsung değil Sony de hala 4.4 yayınlamadı. Aynı şekilde LG de yayınlamadı.