Samsung Kies Hata Mesajı, Yardımcı Olabilen Var Mı Acaba??

Sponsorlu Bağlantılar

adelante55

adelante55

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Kies Hata Mesajı, Yardımcı Olabilen Var Mı Acaba??

Arkadaşlar birkaç gündür bu uyarıyı alıyorum, kaldırıp yeniden yükledim olmadı, kiesin yeni sürümünü indirip kurdum olmadı, bu hatayı bir türlü çözemedim, yardımcı olabilen var mı?

adelante55

adelante55

Üye
    Konu Sahibi
demekki kimsede böyle bi sorun yok.

u295

Üye
güncelleme yaptıktan sonra bendede hata mesajı sorunu olmuştu ama bu deil tabiki.. ben programı pcden kaldırdım ve telefonun kutusundan çıkan 2 cd var onları tekrar kurdum düzeldi

sperci0

Üye
Güncelledikten sonra aynı hata bendede oldu . Kutudan çıkan cd leri kurdum bu seferde güncellemeden samsung apps açmıyo . Aynı sorun kullanan bi kaç arkadaşımdada var.

naklov34

Üye
bende de yoğunluktan filan girilemiyor diyor

meyilmaz96

Üye
Framework e dikkat etmek lazım bunun yanında registry ve sisemin temiz olması önemli

gunduzgezen1

Üye
güncelleştirme yapamıyorum. dosyalar denetleniyor ve kapanıyor program.cepten direk bağlandım hata verdi güncellerken samsung apss. kaldırıldı. nasıl geri yüklerim acaba

s61mehmet

Üye
s.a arkadaşlar ben de gt_b3410w aldım kies i indirdim yükledim simge masa üstüne geldigi zaman aç diyorum fatal error hata veriyor kafayı yiçem den de bana da yardımmmmmmm ederseniz sevinirim

aryscat

aryscat

Üye
Allah bu samsungu bildiği gibi yapsın.. Bi pc programı yapmış .... Sanki uzaya mekik gönderecek.... 3 gündür kıytırık bi programla uğraş dur.... Program resmen pc beğenmiyo yaa.... Kurban olsunlar nokianın pc suite ine... Bas çalışsın.... :off:

emrah_16

emrah_16

Üye
nerden aldım şu samsungu ya programı bile beşpara etmez. bırak zaten adında hayır yok :off:

Üst Alt