Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Kies Hata Mesajı, Yardımcı Olabilen Var Mı Acaba??
Sponsorlu Bağlantılar
adelante55
Üye
Konu Sahibi
Samsung Kies Hata Mesajı, Yardımcı Olabilen Var Mı Acaba??
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar birkaç gündür bu uyarıyı alıyorum, kaldırıp yeniden yükledim olmadı, kiesin yeni sürümünü indirip kurdum olmadı, bu hatayı bir türlü çözemedim, yardımcı olabilen var mı?
adelante55
Üye
Konu Sahibi
demekki kimsede böyle bi sorun yok.
u295
Üye
güncelleme yaptıktan sonra bendede hata mesajı sorunu olmuştu ama bu deil tabiki.. ben programı pcden kaldırdım ve telefonun kutusundan çıkan 2 cd var onları tekrar kurdum düzeldi
sperci0
Üye
Güncelledikten sonra aynı hata bendede oldu . Kutudan çıkan cd leri kurdum bu seferde güncellemeden samsung apps açmıyo . Aynı sorun kullanan bi kaç arkadaşımdada var.
naklov34
Üye
bende de yoğunluktan filan girilemiyor diyor
meyilmaz96
Üye
Framework e dikkat etmek lazım bunun yanında registry ve sisemin temiz olması önemli
gunduzgezen1
Üye
güncelleştirme yapamıyorum. dosyalar denetleniyor ve kapanıyor program.cepten direk bağlandım hata verdi güncellerken samsung apss. kaldırıldı. nasıl geri yüklerim acaba
s61mehmet
Üye
s.a arkadaşlar ben de gt_b3410w aldım kies i indirdim yükledim simge masa üstüne geldigi zaman aç diyorum fatal error hata veriyor kafayı yiçem den de bana da yardımmmmmmm ederseniz sevinirim
aryscat
Üye
Allah bu samsungu bildiği gibi yapsın.. Bi pc programı yapmış .... Sanki uzaya mekik gönderecek.... 3 gündür kıytırık bi programla uğraş dur.... Program resmen pc beğenmiyo yaa.... Kurban olsunlar nokianın pc suite ine... Bas çalışsın....
emrah_16
Üye
nerden aldım şu samsungu ya programı bile beşpara etmez. bırak zaten adında hayır yok