samsung KIES 2.0 beta'si CIKMISTIR

Sponsorlu Bağlantılar

taksim67

Üye
    Konu Sahibi
samsung KIES 2.0 beta'si CIKMISTIR
MERHABA ARKADASLAR,

YENI KIES'in SURUMU CIKMISTIR 'kies 2.0 beta' evet bir beta'dir henuz her sey tam olarak bitmemis.Yeni 2.0 surumu cikan kadar bir kac ozellik eksiktir.

Yenilikler :

1.Yeni gorsel efektler.
2. Eslesme daha hizli ve daha etkili.
3.Guncelleme'ye simdilik kapali
4.Music store , oradan muzik alip ,indirebilirsiniz ( ama henuz calismiyor)
5. Itunes ve windows media player destekliyor artik:iphone ,ipod,ipad ve wma sarkilarinizi artik telefonuzu aktarabilirsiniz.

KONU ALINTI DEGILDIR.

INDIR : buradan

KOLAY GELSIN :oke:

KB: caps eklemedim,kusuruma bakmayin artik.

• Beğen
Tepkiler: Trackmania

crazy_vefa

crazy_vefa

Üye
Türkçe mi ?

veev

Üye
Değil Pek güzel dağil belki firmware yapbilsek daha iyi olur

Trackmania

Trackmania

Üye
Cahilliğimi maruz görün ama firmware ne oluyor biraz açıklarmısınız :)

veev

Üye
Yeni Sürüm Update Demek Sürüm Yükseltmek demek yani yazılım

taksim67

Üye
    Konu Sahibi
Ilk once Crazy arkadas sadece ingilizce ve korece dilleri mevcut.Cunku bu bir beta'dir ,bu demek'tir ki bu yeni yazilim henuz bitmemistir.Bir kac tane ozellik yok ( yazilim upgrade,bu demek'tir bada 2.0 gecmek, bunuda samsung daha aciklamadi ne zaman olacagini,kies 2.0 resmi surumu ayni zamanda cikacak)
Yazilim daha iyi ,sahsen kullaniyorum ve daha cok begeniyorum.Zaten yazilim yukseltme daha henuz cikmadi , sadece 1.2 upgrade yapiliyor,bende yapmadim ,bir kac tane duzenlemelerden dolayi.
Tipkii itunes'a benziyor.
Biraz anlatmak gerekiyorsa : eslesme daha kolay ve daha hizli(,dosyalar, fotolar,rehber ve videolar), apps daha hizli calisiyor.
Yine kies 2.0 beta kurmak icin diger surumu sileceksiniz,zaten bu islemi size soruyor ve kabul edin ,diger surumle birlikte kurmayin,bir takim sikinti yasarsiniz.
Gercekten tavsiye ederim ingilizce bilenler icin.

omaray

Üye
yanlış biliyonuz millet kies 2.0 türkçe. kurduktan sonra languasten dili türkçe yapın kapatın açın okeydir. ben kullandım ama güncelleme yok diye kaldırıp eksiye döndüm.

erem.qns

erem.qns

Üye

bu linkten tam sürüm indirebilirsiniz :)

furkant

furkant

Üye
Arkadaşım siteye girince 4 tane buton çıkıyor. Hangisine basarak indireceğiz hepsini denedim bulamadım :/

erem.qns

erem.qns

Üye
bitane buton var KİES 2.0 İndir die. Tıkla indir

furkant

furkant

Üye
Sağol arkadaşım kies açıkken yapıcaz demekki

lgatakan

Üye
arkadaşlar bende samsung gt-s5253 var. acaba bu bada 2.0 ı kullanabilecekmiyyim?

gladros

Üye
kies burdan indrebilirsiniz

anilimaca

Üye
Kies 2.0 kurdum, güncelleme menüsü var, hatta cihaz bağlandığında direkt sordu bir adet yeni güncellemeniz var diye. Fakat güncellemeye başladığı anda telefonla bağlantı kesiliyor. Acaba Kies ile ilgili bir durum mu bu yoksa telefonla mı? Daha önce zerre problem yaşamadım telefonla ama. Uğraşıyorum bakalım. Bilen, başına gelen arkadaşım var mı?

--------------- Ekleme ---------------

Samsung Kies "GT-S8500 cihazına bağlantı kaybedildi" hatası veriyor güncel yazılımı kurmaya başladığı anda. Ne iştir çözemedim gitti. Bir fikri olan var mı?

deadmannn

Üye
Kies 2.0 kurdum, güncelleme menüsü var, hatta cihaz bağlandığında direkt sordu bir adet yeni güncellemeniz var diye. Fakat güncellemeye başladığı anda telefonla bağlantı kesiliyor. Acaba Kies ile ilgili bir durum mu bu yoksa telefonla mı? Daha önce zerre problem yaşamadım telefonla ama. Uğraşıyorum bakalım. Bilen, başına gelen arkadaşım var mı?

Samsung Kies "GT-S8500 cihazına bağlantı kaybedildi" hatası veriyor güncel yazılımı kurmaya başladığı anda. Ne iştir çözemedim gitti. Bir fikri olan var mı?
kardes aynı hatayı bende alıyorum 6 saattır yapamadım sureklı baglantı kesılıyor dıyor

sofi_life

Üye
Alıntı: anilimaca göndermiş. >

aynı hata bende de oldu çözemedim daha....

Üst Alt