Samsung JET şarj süresi ne kadar sizde arkadaşlar?

Sponsorlu Bağlantılar

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Samsung JET şarj süresi ne kadar sizde arkadaşlar?
başlıkta belirttiğim gibi Jet kullanıyorum ve 2 gün şarjı gitmiyor.sizde durum nasıl acaba.Arkadaşlar kullanan varsa lütfen beni bilgilendirsin.İyi çalışmalar arkadaşlar.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hocam samsungların hemen hemen hepsinin şarjı öyle en fazla giden 2 gün gider ben de çok kullandım..

hiphoprat

Üye
jet bendede var 2 gün demiyor şarj ama cihaz hakkını veriyor bırakta takıver şarja ;)

emreozel22

Üye
Arkadaşlar ben akşam yatarken şarja bakıyorum , sabah kalktığımda telefonun şarjı bitmiş ve kapanmış oluyor. wi-fi, bluetooth v.s hepsi kapalı olmasına rağmen kendi kendine şarjı biterek kapanıyor.

Neden olabilir? telefonu servise göndermelimiyim?
Birde bu ilk alınan telefonu şu kadar saat kapalı şekilde şarj edin falan diyorlar. ben hiç öyle birşey yapmadım.

futbol123

futbol123

Üye
bütün samsunglar öyle değil bende i450 vardı 3gün şarjı gidiyordu

SensationHlcs

Üye
bende de Jet var arkadaslar nasıl kullanırssan oyle gıdıyor sarj durumu ornek ekran aydınlatmasını oto yaparsan dwmlı foto ve vıdeo cekersen wıfı bluetooth acık kalırsa musıc dınleme vs. bunların dısında telefonu sıfır aldınızda mutlaka 8 saat sarj etmedıysenız o zaman da az gıdıyor sarj durumu... ben sıfır aldım 4 saat sarj da kaldı ve 1 gun gıdıyodu sarj durumu umursamadım 8 saat kalmasını gıttım pıl aldım sıfır .. suan 3 veya 4 gun gıdıyor

Mcq.

Üye
ya ben 5800 aldım onu kardesıme verdım.sımdı samsung almayı dusunuyorum jet hakkında veya onerebılecegınız baska modeli varmı ?

mığto1

mığto1

Üye
benimde 1 gün bile dayanmıyordu ama yeni batarya aldım ilk önce bataryayı boşalttım sonuna kadar ondan sonra şarja koydum 8 saat ondan sonra tekrar bitiriyorsun tekrar aynı uygulamaları 3 kere yapıyorsunuz ve sonuç en az 2 gün uygulama aç kap ne yaparsan yap sadece konuşmak için ise 5 gün dayanıyor çok memnunum hem telden hem bataryasından şimdilik:kop:

--------------- Ekleme ---------------

jet müthiş hiç düşünme derim kardeş

master1045

Üye
hocam samsungların hemen hemen hepsinin şarjı öyle en fazla giden 2 gün gider ben de çok kullandım..

sana e250 ve l770 gibi modellerde katılıyorum ama s8000 jetin şarjı kullanımına göre gider wifi a girip oyun oynayıp muzik dinlersen 2 günde biter fakat daha az wifi oyun muzik gibi uygulamaları açarsan bataryası 5 gün gidio ben bataryasından memnunum

h-i-v

Üye
arkadaşlar ne 2-3 günü. bendede s8000 var. ilk aldığımda ir gün şarzı gidiyordu. yeni çok uğraşıyorum ondandır diyordum. şimdi 10 saat bile gitmiyor ve hiç uğraşmadığım halde. alalı 3 ay olmadı. akşam şarjdan çekip uyuyorum. sabaha şarj bitti diyor o derece. şarj aleti ile geziyorum...

h-i-v

Üye
sattım kurtuldum :)

forever1907+

Üye
ilk aldığımda 8 saat şaja koy demişlerdi 8 saat şarja koydum yinede en fazla 2 gün gidiyor bataryasındanda olabilir benimkisi 1000mah tı

Üst Alt