Samsung jet ile ilgili bana sorulanlar ve yanıtları.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bora

Bora

Üye
    Konu Sahibi
Samsung jet ile ilgili bana sorulanlar ve yanıtları.
Sorular:

- program yüklemem gerektiğinde uzantısı .sis olan setupları kuramıyorum . yanlızca.jar dosyaları çalışıor. .sis dosyalarını kurmanın bir yolu varmı?

-internetten hiç bir şekilde download yapmıyorum. download a tıkladığım zaman n sayfayı yenide açıyor. "yenile" yapıyor.

- jet için uygun en iyi web browser hangisidir?? kendisinde yüklü olan browser ı güncelleme veya yükseltme gibi bi durumumuz varmı...???

yanıtların benim için gerçekten çok önemlidir. telefon yeni olduğu için anlayan kişi bulmak zor.
teşekkürler...

Cevaplar:

Aslında beniimde telefon yeni olduğundan pek bir bilgim yok.Ancak sana bilgimin elverdiğince yardımcı olurum.

Telefonun platformunu bilemiyorum.Symbian mıdır? JAva mıdır.Telefonun bir köşesinde symbian ise hakkında gibi bir bölüm olur orada version ile birlikte yazar.Symbian değilse sis. dosyaları kurmak mümkün değildir.

Download yapacağınız format telefon için uygun değil demekki.Telefonun platformunu bilebilsek.Zip manager falan gibi programlar veya eşdeğerleri ile rapidden bile dosya indirilebilir sanırım.

Opera mini Öneririm. Telefon henüz çıktığından güncellemesi(yeni Firmware) yoktur büyük ihtimalle.

İyi günler dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt