Samsung .jar yada .yad uzantılı oyunları yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

kagan.fener

kagan.fener

Üye
    Konu Sahibi
Samsung .jar yada .yad uzantılı oyunları yükleme
Arkadaşlar Samsung S8000 Jet im var. bilgisayarım da telefona göre .jar ve .jad uzantılı oyunlar var .bunları telefona atınca desteklenmeyen içerik diyo . pc studio da tele bağlanmadı. nasıl yapıcam yardım edin...:allalla:

----------Eklendi @ 15:45:30 ---------- Yazıldı @ 14:43:43 ----------

cevap yok mu:nono:

ozan72

ozan72

Üye
Telefonda dosyayı gösteriyor mu?
göstermiyorsa Sen hangi programla atmayı deniyorsun yazarsan belki yardımcı olabilirim.Atmak için bir programın yoksa Bende bir program var TkFileExplorer adında upload edip sana linkini verebilirim atmasıda gayet basit. Ama elinde Aynı oyunun hem .jar hemde .jad dosyası olması lazım.

kagan.fener

kagan.fener

Üye
    Konu Sahibi
telefonda dosyalar gözüküyo ama desteklenmeyen içerik diyo bende .jar da var .jad da var ama aynı oyunun değil :)
new pc studio ile denedim yine aynı oldu
sen programın linkini ver nasıl kullanılcağını söyle ben internette ariim hem .jar hemde .jad
:tşk::spr

----------Eklendi @ 16:25:22 ---------- Yazıldı @ 16:12:35 ----------

dosyalar gözüküyo ama desteklenmeyen içerik diyo açınca... pc studioyla gönderiyom aynı oluyo ... hem .jar .hemde .jad dosyası olan oyunum yok internetten belki bulurum sen programın linkini gönder ve nasıl kullanılcağını söyle ben ariim nette
şimdiden :tşk: :good:

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
Aynı sorun bendede var telefon dışarıdan gelen verilere kapalı olduğundanmış.

A s ı m

A s ı m

Üye
dostum öncelikle elinde bir oyunun hem jar hemde jadı olmalı jar oyunun ana kaynağıdır yani her şey onun içindedir o olmadan bir oyunu açamazsın yani sadece jad olan oyunları sil gitsin bazı telefonlar sadece jar olarak açabilir belki senin telefonun açamıyordur elindeki jarları silme jad maker adında bir program var indir onu programı aç .jar uzantılı oyunu içine sürükle ve jar dosyasının bulunduğu yere birde jad çıkar bunları direk kabloyla telefonuna at ama jar ve jad mutlaka telefonunda aynı klasörde olmalı yoksa olmaz sonra jad uzantılı dosyaya tıkla ve yükle ama hala olmuyorsa telefon o oyunu desteklemiyordur.

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
Dostum onu herkez diyor ama olmuyorrrr. dediğin yöntemi ben 2 ay önce denedim. Teknik serviste aynı yolu söylemişti ama olmuyor. Jar dosyasına tıkladığın an desteklenmeye içerik diyor. Telefondan internete girip yüklediğimde oyunu kuruyor dışarından veri kurdurmuyor.

A s ı m

A s ı m

Üye
firmwire güncellemeyi deneyin ama olmayabiliyormuş

ozan72

ozan72

Üye
telefonda dosyalar gözüküyo ama desteklenmeyen içerik diyo bende .jar da var .jad da var ama aynı oyunun değil :)
new pc studio ile denedim yine aynı oldu
sen programın linkini ver nasıl kullanılcağını söyle ben internette ariim hem .jar hemde .jad
:tşk::spr

Buyur Bahsettiğim program linki kendim upload ettim ;

Program kullanımı basit programı indir sana resimli anlatımınıda mesajımı düzenleyip ekleyecem.Kurmaya gerek yok zaten direk aç-kullan :)

işte 6 jpg dosyasından oluşan resimli anlatım(Telefonum yanımda degildi telefonsuz elimden anlatmaya çalıştım;

İlk önce Winrar dosyasından çıkar,Bundan sonraki anlatım resimlerde
Not:Bazı resimlerde gözüken photofiltre programı sadece bu resimli anlatımı hazırlamak için
kullandım aklın karışmasın diye belirtmek istedim.

Umarım İşine Yarar:)

kagan.fener

kagan.fener

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım çok teşekkürler çok güzel anlatmışsın ama oyun lazım hem .jar .jad ı olan jad makerdan yaparsam olur dimi deniicem tekrar :tşk:

----------Eklendi @ 23:54:50 ---------- Yazıldı @ 23:20:49 ----------

dediklerini yaptım ama floppy (G:) ye basınca boş yer geliyo, floppy(H:) var o hafıza kartı, bide floppy(I:) var ondada telefondaki dosaylar var ama games diye bi yer yok???

ozan72

ozan72

Üye
arkadaşım çok teşekkürler çok güzel anlatmışsın ama oyun lazım hem .jar .jad ı olan jad makerdan yaparsam olur dimi deniicem tekrar :tşk:

----------Eklendi @ 23:54:50 ---------- Yazıldı @ 23:20:49 ----------

dediklerini yaptım ama floppy (G:) ye basınca boş yer geliyo, floppy(H:) var o hafıza kartı, bide floppy(I:) var ondada telefondaki dosaylar var ama games diye bi yer yok???

Benim teli g olarak görüyordu Bide Telefonunu hangisinde görüyorsa o dosyaların arasında system olacak system dosyasına girince bütün alt dosyalara bak bulursun games dosyasını bi tkrar bak bulamazsan telefonumu baglayıp hangi alt klasörden girildigini yazacam sana.

kagan.fener

kagan.fener

Üye
    Konu Sahibi
bütün dosyalara baktım yok :(

ozan72

ozan72

Üye
tamam o zaman en kısa sürede telefonumu pc ye baglayıp hangi alt klasör olduğunu söyliyecem sana bu arada senin telde Oyunlar kısmında hiç oyun var mı belki o yüzden gözükmüyordur.Neyse ben bakıp en kısa sürede buraya ekleyecem.

kagan.fener

kagan.fener

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım çok teşkkürler senin ve başka bir arkadaşın yardımıyla yaptım. gerçekten sağol :) :tşk:

ozan72

ozan72

Üye
arkadaşım çok teşkkürler senin ve başka bir arkadaşın yardımıyla yaptım. gerçekten sağol :) :tşk:

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) , En son demiştim telefonu bağlayıp sana haber verecem o tamamen aklımdan çıkmış gerçi sen halletmişsin bu süre içerisinde ama :alkis

utku1967

utku1967

Üye
arkadaşlar bnce bunlarla uğraşmayın bnde uğraşıodum bi ara ama yeni sürüm var mcejc1 bu easy java olduğu için sadece jar dosyasını bellek kartına veya telefona atın direk tıkladğınzda koyunu kuruyor. tabi falshlamayı yapıyorsanız . :)

sinanpp

sinanpp

Üye
dimi deniicem tekrar :tşk:

Üst Alt