Samsung J700i işletim sistemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bitix_09

bitix_09

Üye
    Konu Sahibi
Samsung J700i işletim sistemi
arkadaslar aranızda samsung j700i nin işletim sistemini bilen var mı?
bilen varsa lütfen yazsın.

osmangaziinsaat

Üye
valla kardes bende aynı dertten yakınıyorum , ne işletim sistemini tam olarak bulabiliyoruz nette ne de eski mobil programlar oyuyor bizim tlf na bunun nedeni ya tlf nun adi olması ya da buyuk ihtimal yeni olması , ha bide aynı içerikli bi konu açmıstım burda (başlığı - neden mevcut (hemen hemen) hiç bir mobil program samsung j700i uyumlu değil ) istersen ara sıra orayı da kontrol et ,, oke , iyi şanslar :D

error94

Üye
.jar'lı progları açıyor bildiğim kadarıyla ve işletim sistemide ya s40 yada standart:oke:

bitix_09

bitix_09

Üye
    Konu Sahibi
saolun arkadaşlar

kubilay6776

kubilay6776

Üye
samsung j700i nin işletim sitemi patentli işletim sistemidir ( shp )

poison90

Üye
:sopa:işletim sistemi ne oluyor arkadaşlar?

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
:sopa:Ben poison90 yeni üyelik aldım da :) Gerçekten soruyorum İşletim Sistemi nedir ne işe yarar?

burakasd12

burakasd12

Üye
:sopa:Ben poison90 yeni üyelik aldım da :) Gerçekten soruyorum İşletim Sistemi nedir ne işe yarar?

işletim sistemi akıllı telefonlarda telefonun işleyişi grafiksel arayüzü ve destekleyeceği dosya türlerini belirliyen bir tür yazılımdır örneğin Nokia telefonlar symbian işletim sistemini destekler:oke:

bendeki senn

Üye
arkadaşlar bende 5233 mobil tv var ve nokiadan aldığım videoları açmıyo mp4 var ama böyle bi sorunum var yardımcı olur musunuz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt