samsung j 700

Sponsorlu Bağlantılar

25dragon

Üye
    Konu Sahibi
samsung j 700
arkadaşlar samsung j 700 için tamekran video izlemek için program varmı veya
özeliğinde varmı ben bulamadım saygılar
:sn:

deniz bey

deniz bey

Üye
samsung j 700 ses yıkseltme şifresi var sa yollarsanız sevınırımm

eses_nuri

eses_nuri

Üye
samsung j 700 ses yıkseltme şifresi var sa yollarsanız sevınırımm

ya arkadaşım ne alaka şimdi arkadaş orda sorununun çözümünü arıyor sen kalkmışsın şifre soruyosun madem bi sorunun var aç konuyu öyle paylaş:sn:

senin soruna gelince arkadaşım j700 bilmem ama kare "#" tuşuna yada "1" tuşuna basmayı dene vidyoyu oynatırken d900i de # ile tam ekran oluyor bi dene istersen

okacha

Üye
arkadaşım benimde bir j700 var # tuşuna basınca tam ekran oluyor

recaizade

recaizade

Üye
Muhakkak vardır

Yakumusho

Yakumusho

Üye
lan hiç mi telefon kullanmadınız samsung şifreleri 2 tane dir İ*^#0206*8378# yada *#8999*8378# dir ses için googlede arayın yoksa hoparlör patlaya bilir yada sesi kısarsınız

yağızaygün

yağızaygün

Üye
ses yükseltme *#0206*8378# dir.kolay gelsin

boz41

Üye
var *#0206*8378#

samet_07

Üye
*#0206*8378# çıkan menüden 2-H/V TEST giriyosun sonra 2-Audio settings girdikden sonra 13-MP3 spk var ordan ear gain oraya 13 yaz ses güzel oluyo eger 15 yaparsan 1 aya kalmas patlar hoparlörün

ühye

ühye

Üye
eyvallah kards:)

cagatay2008

Üye
helal

furkankuliss

Üye
bende j700 var video izlerken kareye bas tam ekran oluo

sah_2006

Üye
sağol samet kanka cok yadımcı oldun ses konusunda!!!!sana bisoru da sorcam samsung j 700 oyun programları nasıl ve nerden indirebiliriz ?biliyosan bana yaz cok sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

samet o7 ben sah_2006 oyun programını bulursan eğyer benim cep msaj yolayabilirsin 05386318274 sana zamet!!!!bu arada sen antalyalısın galiba neresinden?ben uncalı danım polis lojmaların yakınında oturuyom yazlar kışlar denizli oturuyom!!!saygılra kanka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

erol 2888

Üye
birader videoyu actıktan sonra # tuşuna bas sonra zaten ekran kendiliğinden tam boyut oluyor

erfer

Üye
Arkadaşlar videoları tamekran yamak için video yu izlerken kare ye basın olur j700 de denedim oldu dier tel lerde oluyomu bilmiom

ceyhun durak

ceyhun durak

Üye
yıldızkare0206yıldız8378kareyapçıkar

ermanxxxasd

Üye
kardes bi şifre yazdı hat çekmiyo telefnda hiç bi hat çekmiyo napcaz bi yardm edin

Pharmation06

Pharmation06

Üye
proqrama ıhtıyac yok # tusu tam ekran yapıo...

furmania

furmania

Üye
videoyu izlerken (kare) tuşuna bas tam ekran oluyor.

ST@RK!LL€R

ST@RK!LL€R

Üye
sağol samet
Bi sorum var ben Rx.Vol'den en son sesi 9999 yaptım senin dediğin gibide Ear Gain'i 13 yaptım son ses dinliyorum hoparlör patlarmı?