Samsung J 700 hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

karizmamemoli

karizmamemoli

Üye
    Konu Sahibi
Samsung J 700 hakkında
Samsung J 700 hakkında bilgisi olan var mı? bu model yeni çıktı. Biraz oyun, tema, vs. yüklemek istiyorum. Yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim...

• Beğen
Tepkiler: mert yiğit

ozgun715

Üye
arkadalım bende bu telofondan var bu telofona oyun vs yüklemek çok kolay öncelikle hiç bir programa gerek yok. önce telofana rahatça dosya atmak için şu ayarı yap
Menü => Ayarlar => Telofon Ayarları => Pc bağlantıları gir yığın depolamayı seç bu işlem sayesinde programa gerek kalmaz bilgisayar telofonu direk görür. Bu işlemden sonra telofonuna usb kablosunu bağla bir ucunuda bilgisayara tak daha sonra biraz bekle sonra pcden bilgisayarıma gir orda yeni bir dosya gözükür o dosyada senin hafıza kartın vardır ... bundan sonrası zaten kolay bir oyun bul tabiki oyun jad ve jar dosyasıyla beraber olmalıdır .oyunu bulduktan sonra hafıza kartında her hangi bi yere jad la jarı beraber at daha sonra telofonu pcden çıkar bellek kartına gir bellek kartından jad uzantılı dosyayı aç yükle diye bir seçenek çıkar yükle de oyun direk dosyalarım => oyunlar kısmına yüklenir ancak her jad uzantılı oyun yüklenecek die bir şaret yok bazı program ve oyunlar yüklenmiyor .... ya maximum boyut hatası veriyor yada java hatası veriyor ........
den alıntıdır

KRALFURKAN

KRALFURKAN

Üye
çok güzel bir telefona benziyor resim koyarsanız sevinirim.

salihat

Üye
arkadaslar bende de j 700 var.ama oyun sitesi bilmiyorum.bulamıyorum.nerden bulabilirim.bildiginiz oyun stesi var mı.lütfen yardımcı olun.......lutfennnnnnnnn

bjk987654321

bjk987654321

Üye
salihat kardeşim ''128 x 160 java oyunlar maxi cep'' diye yaz googleye geliyo

sgh_j-700

Üye
abicim o oyunlar nokia ya oluyor

çılgınÇOCUK404

Üye
Resim koyarsanız sevinirim lütfen birazcık resim koyarmısınız

--------------- Ekleme ---------------

LÜTFEN BİLDİĞİNİZ RESİMLER VARSA KOYARMISINIZ NOLUR !!!!!!!.:oke::oke::oke:

LÜTFEN BİLDİĞİNİZ RESİMLER VARSA KOYARMISINIZ NOLUR !!!!!!!.:oke::oke::oke:

ekc-103

ekc-103

Üye
arkadalım bende bu telofondan var bu telofona oyun vs yüklemek çok kolay öncelikle hiç bir programa gerek yok. önce telofana rahatça dosya atmak için şu ayarı yap
Menü => Ayarlar => Telofon Ayarları => Pc bağlantıları gir yığın depolamayı seç bu işlem sayesinde programa gerek kalmaz bilgisayar telofonu direk görür. Bu işlemden sonra telofonuna usb kablosunu bağla bir ucunuda bilgisayara tak daha sonra biraz bekle sonra pcden bilgisayarıma gir orda yeni bir dosya gözükür o dosyada senin hafıza kartın vardır ... bundan sonrası zaten kolay bir oyun bul tabiki oyun jad ve jar dosyasıyla beraber olmalıdır .oyunu bulduktan sonra hafıza kartında her hangi bi yere jad la jarı beraber at daha sonra telofonu pcden çıkar bellek kartına gir bellek kartından jad uzantılı dosyayı aç yükle diye bir seçenek çıkar yükle de oyun direk dosyalarım => oyunlar kısmına yüklenir ancak her jad uzantılı oyun yüklenecek die bir şaret yok bazı program ve oyunlar yüklenmiyor .... ya maximum boyut hatası veriyor yada java hatası veriyor ........
den alıntıdır

arkadasım j700 sende varmı ki konusuyorsun :off: hafıza kartından oyun atılmaz samsung pc stüdyo ile bağla jar ve jad ı aynı klasöre at usb kabloyu cıkar telefondan jar dosyasına yükle de bu kadar :oke:

bu da j700

levent_1234

levent_1234

Üye
arkadasım j700 sende varmı ki konusuyorsun :off: hafıza kartından oyun atılmaz samsung pc stüdyo ile bağla jar ve jad ı aynı klasöre at usb kabloyu cıkar telefondan jar dosyasına yükle de bu kadar :oke:

bu da j700
kardeşim asıl sende yok galiba jadını çalıştırdınmı oyun yükleniyor

murat0001

Üye
Teşekkürler Ozgun175 bilgi için

karizmamemoli

karizmamemoli

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben bir kaç şey öğrendim mesela hafıza kartına atacağın oyunun ekran görüntüsü ekran inçleri ile aynı olursa o oyunu oynayabilirsin, bu sadece oyun değil tema ve programlar içinde geçerli. sadece hafıza kartında dosyayı bul ve işle komutunu çalıştır yeterli..........

lider_38

lider_38

Üye
kesin la zırtolar hiçbirinizde bi bilmiyonuz siee..!!

asasin96

asasin96

Üye
inç le ne alaka ben j700 kullanıyom 128*160 oyunlar çalışır ama bazı oyunlar :off: hafıza kartından da daha kolay yüklenir

Üst Alt