Samsung İnoov8 8gb 8mp wifi ve daha fazlasi.. mediamarkt faturali almanyadan alinma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ss64

Üye
    Konu Sahibi
Samsung İnoov8 8gb 8mp wifi ve daha fazlasi.. mediamarkt faturali almanyadan alinma
almanyadan gelen kuzenimden el koyup aldigim cihazdir.. . orjinal kutusunda kulakligi sarj aleti cd si ve belgeleri ile verilecektir..bu arada cihaz menudur... profilimden bakarsaniz meslegimden dolayi ingilizceyi rahatca kullaniyorum menu dil paketi yukletme geregi duymuyorum alacak arkadas isterse 5 10 liraya yukletebilir..

almanya mediamarkt'tan alinmis olup faturasi dahilinde turkiyede garanti kapsamina giriyormus mediamrkt ile tekrar gorustum cihazi onlar garantiye gonderiyormus. cihaz kayıt islemi pasaport ile yapilmistir.... ayrica cihaz symbian isletim sistemi oldugundan hack islemi tarafimca yapilmis olup tum programlar oyunlar sorunsuz olarak yuklenebilmektedir..

sadece kamera autofocusunda sorun vardir.. netleme yapamiyor kamera cekim yapiyor fakat netleme olmadigindan goruntu daginik cikiyor yakin cekimde sorun yok ama uzak cekimde bulanik cikiyor ... baska bir sorunu yoktur..

Takas
psp+tel
psp+nakit
tel+nakit
lcd monutor+tel
lcd monutor+psp
lcd+nakit
veya cesitli kombinasyonlar olabilir...

takas fiyati 500 liradir...

msnden ulasabilirsiniz sorulariniz icin: [email protected]

cihazin ozelliklerini asagida verdigim linkten inceleyebilirsiniz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt