Anket Samsung i9500 için neden custom rom yok?

Sponsorlu Bağlantılar

Samsung Telefonlarınıza Custom rom yüklemeyi tercih eder misiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .
burak2362

burak2362

Üye
    Konu Sahibi
Samsung i9500 için neden custom rom yok?
Merhaba arkadaşlar Sizlerden bir konu hakkında fikir almak isterim kısaca sorularım şunlar:
1- Samsung S4 i9500 modeli için neden custom rom çok zor bulunuyor ?
2- Samsung S4 i9500 için çıkan romların hepsinde neden kamera çalışmıyor ?
3- Samsung S2-S3 kullanmıştım ve bu telefonlar için akıl almayacak kadar çok rom var ve hala çıkmakta neden S4 için hala adam akıllı rom yok ?

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Cm romu sorunlu mu. Sammy romlari cikmaz zaten son guncellemeyi aliyor. Soz konusu samsung olunca anketin sonucu belli :)

burak2362

burak2362

Üye
    Konu Sahibi
Ben bu CyanogenMod daki romların hangisinin i9500 için oluğunu anlayamadım ve kamerası çalışıyor mu acaba ?

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
custom rom yok diye bişey yok dolu var ama çoğu bug'lu geliştiriciler uğraşmıyor artık galiba herkes şu sayaç sıfırlama konusuna yönelmiş

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
nasıl sıfırlanamaz bal gibi sıfırlanır herşey samsunga ve geliştiricilere bağlı s3 de s2 de sıfırlanabiliyor elbet s4 te de bulurlar

alical33

alical33

Üye
sayaç sıfırlama ilerde çözülür rom çıkmamasınıda bi yerde artık samsungun işlemciyle ilgili daha çok güvenlik politikası izlemeye başlaması ve kodları gizli tutmasıyla alakalıymış ne kadar doğru bilmiyorum s4 ün i9505 modeline rom vardır baya

TheMadness

TheMadness

Üye
nasıl sıfırlanamaz bal gibi sıfırlanır herşey samsunga ve geliştiricilere bağlı s3 de s2 de sıfırlanabiliyor elbet s4 te de bulurlar
eFuse denilen bir devre var içinde custom binary yüklenmesiyle bu tetikleniyor yani donanımsal. Samsung açıkladı sıfırlanamayacağını.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
eFuse denilen bir devre var içinde custom binary yüklenmesiyle bu tetikleniyor yani donanımsal. Samsung açıkladı sıfırlanamayacağını.

çözülür çözülür öyle birşey var biliyoruz da diyelim adam s3 kullanıyor 4.3 yükledi sonra root yaptı malum sayaç artacak ozaman ne olacak mecbur bulacaklar sayaç işinin çözümünü

TheMadness

TheMadness

Üye
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
S4 te de yoktu 4.3 ile geldi s3 e de gelmiş olması lazım

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
sorun yok. sayaç işi er geç çözülür.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Sıfırlanamayacağına eminim. Eğer sıfırlanırsa kendime 1 ay ban atabilirim :)

bu kadar kesin konuşma bence her şeyin bir çözümü vardır xda denen birşey var olmadı samsung bu çipi 4.4 ile devre dışı bırakır belki

Üst Alt