Samsung i9300 Galaxy S III için Sıcak Fırsatlar

Sponsorlu Bağlantılar

riveryilmaz

riveryilmaz

Üye
    Konu Sahibi
Samsung i9300 Galaxy S III için Sıcak Fırsatlar
Arkadaşlar S3 almayı düşünüyorum, daha önceden bu konu açılmış mı bilmiyorum ama ben bulamadım. Buradan kampanyaları paylaşabiliriz.

Şu an için en uygun bu görünüyor. Var mı buradan alan arkadaş ?

seyamkk

seyamkk

Üye
n11.com'da daha uygun'dur

fk555897

fk555897

Üye
Bu siteyi biraz araştırdım. Servisinde sıkıntılar çıkıyormuş. Birde kargo geç geliyor diyen ve kutu içeriği eksik diyenlerde var.

calypso16

calypso16

Üye
aynen öyle denemelik 2 adet ayakkabı siparişi verdim 10 gün oldu gelmedi,iptal ettim şimdi de para iadesi bekliyorum 10 gün oldu,bu arada müşteri hizmetleri bizi ilgilendirmez aldığınız yeri arayın diyor,sizsiniz diyorum biz aracıyız diyor.

HERGULER

Üye
Ben hepsiburada dan aldim. 200 lira hediye çeki var, üstelik yapı kredi kartı ile 50 puan hediye. 1200 - 250 dersek. 950 ye aldim sayılır.

Telemarines

Üye
Henüz link atamıyorum maalesef ancak daha uygunları var arkadaşlar :)

roston

Üye
You don't have to join a gym to burn calories. In this, we will show you some ways to workout without hitting the gym or hiring a trainer With the .
straps are popping up everywhere. These might seem entising with TRX Pro kits going for $129 but don’t be fooled. Not even whole sellers can buy them at that price. Genuine TRX Pro kits can be identified by a hologram and ****** number near the handle.

Üst Alt