Samsung I930 ATIV Odyssey görseli ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Samsung I930 ATIV Odyssey görseli ortaya çıktı
Akıllıceptelefonu segmentinde liderliğini sürdüren teknoloji deviSamsung,yenicihazlarla karşımıza gelmeye devam ediyor.Akıllıtelefonlarında Google tarafından geliştirilen Android mobil işletim sistemini tercih eden ve Android‘in en büyük temsilcisi olan Samsung,Microsoft‘un yeni mobil işletim sistemi Windows Phone 8 üzerinde çalışan akıllı telefon modelleri de sunuyor.

Hatırlanacağı üzere Samsung geçtiğimiz Ağustos ayı sonlarındaWindows Phone 8 işletim sistemini kullanan yeni akıllı telefonuSamsung ATIV S‘i resmi olarak duyurmuştu. Güçlü donanım özelliklerine sahip olan yeni akıllı telefon özellikle Windows severler tarafından tercih edilecek gibi görünüyor.

Diğer taraftan Samsung‘un yeni bir Windows Phone 8‘li akıllısı ile ilgili de haberler gelmişti. Samsung ATIV S‘den sonra şimdi de Verizon Wireless için tasarlanan versiyonu olarak tanımlayabileceğimiz yeni akıllı telefon Samsung I930 ATIV Odyssey olarak adlandırılmış.

@evleaks tarafından görseli sunulan yeni akıllı telefon hakkında pek fazla bilgi bulunmuyor. 4″ civarında ekrana sahip olacağı tahmin edilen Samsung I930 ATIV Odyssey, ön taraftan bakıldığında Samsung Focus, arkadan bakıldığında da Samsung ATIV S‘i anımsatıyor. Resimden diğer elde edilen bilgiler ise 4G LTE desteği ve microSD kart girişi olarak söylenebilir.

Black-killing

Black-killing

Üye
Bence windowsta Lumia ile kapışamaz :D

maxirabit

maxirabit

Üye
Artık standart 4'' ve üzeri olucak heralde 3.5'' üreten çok azaldı:D

MaxipmaN

Üye
lumia tokatlar diğer wp cihazları

na zdrowie

Üye
x8 bence mukemmel diger wp ler hosuma gitmiyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt