Samsung İ8910 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

eralpturk

Üye
    Konu Sahibi
Samsung İ8910 yardım
arkadaşlar öncelikle samsung i8910 telefonda navigasyon yükledim süresiz sertifikada aldım fakat adresi buluyorum hesaplatıp rota çıkartamıyorum. sür ve yürü dediğimde route 66 aktivasyon istiyor. madem süresiz sertifika aldım neden aktivasyon istiyor. 2. olarakta real player yüklü ve indirdiğim mp4 filmleri oynamaıyorum. bu cep telefonları için codec programı var mı ve varsa nasıl yüklenir. ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Odysseus

Odysseus

Üye
Öncelikle şunu belirteyim. Sertifika ile programın aktivasyon zaruriyetinin bir bağlantısı yoktur. Sertifika yalnızca programları yükleyene kadar size yardımcı olur. Route 66 sizden ayrıca aktivasyon istiyor. Bir kez internete bağlanıp aktivasyon yapmanız gerekmektedir. Alternatif olarak size kendi kullandığım Garmin Navigasyon programını öneririm. Aktivasyon işleminin nasıl yapılacağı ile birlikte programa aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.maxicep.com/s60-3rd-harita-gps-navigasyon/garmin-harita-ve-diger-sorunlariniz-231727.html

erkanp

Üye
Aşağıdaki gibi kuracaksın

SAMSUNG I8910 HD MARKA TELEFONDA NAVKING ROUTE 66 MAPS NAVİGASYON YAZILIMI YÜKLEMESİ
Öncelikle Navking Route 66 navigasyona göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Telefonunuzdaki navigasyon yazılımının sağlıklı çalışabilmesi için önce sayfanın en altındaki linkten yazılımı indirin ve aşağıdaki maddeleri sırasıyla yapınız.

1. Hafıza kartınızı bilgisayarınıza kart okuyucusu vasıtasıyla takın. Fat32 formatında biçimlendirin.
  2. İndirdiğiniz Samsung_i8910.zip dosyasının içinde bulunan 5 dosyayı (System, Sys, Private, Resource, Mobile9_S60_5_0_v9.1.23264.23263_sa.sis) harici MicroSD hafıza kartının içine kopyalayın.
  3. Kopyalama işlemi tamamlandıktan sonra hafıza kartını telefonunuza takın ve çalıştırın.
  4. Program otomatik olarak yüklenmeye başlayacaktır.
  5. Yükleme tamamlandıktan sonra navigasyon yazılımını çalıştırın yasal uyarıyı kabul ettikten sonra “Online sorumluluk uyarısı çıkacaktır?” bu ekranıda geçtikten sonra "Sunucudan lisans anahtarlarını istiyormusunuz?" sorusuna "Evet" yanıtını verin.
  6. Lisansınızın onayı için GPRS\3G ile gönderin.
  7. Onaylandıktan sonra “Aktivasyonunuz tamamlandı” mesajını ekranda göreceksiniz.
  8. Extra menüsünün içindeki navigasyon kısmına girin.
  9. "Türkiye sür ve yürü" içeriğinin üzerinde seçeneklere basın.
  10. Çıkan listede yükle opsiyonunu seçin ve onaylayın.
  11. Yükleme tamamlandıktan sonra ROUTE 66 Maps navigasyon yazılımınız hazır olacaktır.

• Eğer kartı telefona taktığınızda kurulum otomatik başlamazsa aşağıdaki işlemleri yapınız. .

1. Kaldırma işlemi tamamlandıktan sonra programlar kısmındaki “Dosya yöneticisi” ile “Hafıza kartının” içine girin burada “Mobile9_S60_5_0_v9.1.23264.23263_sa.sis” dosyasını çalıştırın.
  2. Program yüklenmeye başlayacaktır. Yüklendikten sonra telefonunda menüsündeki uygulamalar kısmından “Navigation” çalıştırın.

• Aşağıdaki maddelerde kısaca nasıl navigasyon yapabileceğiniz ile ilgili açıklamalar bulunuyor.

1. Program arayüzü açıldıktan sonra ekranın alt kısmında “Pozisyon ayarla” yazısını gördükten sonra açık alana çıkıp pozisyonunuz belirlenene kadar bekleyin.
  2. GPS Pozisyonunun belirlendikten sonra ekrandaki haritada bulunduğunuz konumu göreceksiniz.
  3. Sol alt köşedeki ana menü butonuna basın. Ara’ ya tıklayın, açılan menüde “Serbest metin” tıklayın. Buraya bir adres yazın. (ÖRN: İstanbul Ümraniye’ deki Alemdağ Caddesine gitmek için “Alem umr ist” yazmanız yeterlidir.
  4. Arama sonucunda çıkan listeden gitmek istediğiniz adresi seçip navigasyona başlayabilirsiniz.
Not: Navking ROUTE 66 Maps navigasyon yazılımı iki şekilde çalışabilir.
Çevrimiçi mod : Haritasız sürekli GPRS\3G (ücretli) bağlı olarak gidiceğiz yerleri internet üzerinden indirerek kullanım
Çevrimdışı mod: Harita yüklü şekilde herhangibir GSM (ücretsiz) operatörüne bağlanmadan çalışır.
Ana menüde araçlar içinde bu modlar arasında geçiş yapabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: yalın kılıç ve mesutcaydas

parafin

Üye
teşekkürler

gokhan3404

Üye
arkadaşlar bu telefonun duz modeli yanı 8 megapiksel olyaıpta 3.2 mg olan modeli varmı?sahibinden isimli sitede satılık var ama nedir çozeemdim.düz model olduunu söyledi satan sahıs.doğrumudur bu bi yardımcı olursanız sevinirim.

fatih_akyol

Üye
sahibinden. com daki arkadaş mardinlimi oysa tel bence çakma bu tellerin 3.2 mp si yok

fatih_akyol

Üye
sahibinden. com daki arkadaş mardinlimi oysa tel bence çakma bu tellerin 3.2 si yok

c.a.w.r.e.s

Üye
Samsung M8910 gøre oyun yokmu :( biri yardimci olsun lutfen

ziverbeykd

Üye
vallaha aldık telefonu ama sıkıntıyla beraber geldi hiç bir uygulamaya ulaşamıyoruz ıphone den sonra odun gibi açıkcası.

nitros_71

Üye
Aşağıdaki gibi kuracaksın

SAMSUNG I8910 HD MARKA TELEFONDA NAVKING ROUTE 66 MAPS NAVİGASYON YAZILIMI YÜKLEMESİ
Öncelikle Navking Route 66 navigasyona göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Telefonunuzdaki navigasyon yazılımının sağlıklı çalışabilmesi için önce sayfanın en altındaki linkten yazılımı indirin ve aşağıdaki maddeleri sırasıyla yapınız.

1. Hafıza kartınızı bilgisayarınıza kart okuyucusu vasıtasıyla takın. Fat32 formatında biçimlendirin.
  2. İndirdiğiniz Samsung_i8910.zip dosyasının içinde bulunan 5 dosyayı (System, Sys, Private, Resource, Mobile9_S60_5_0_v9.1.23264.23263_sa.sis) harici MicroSD hafıza kartının içine kopyalayın.
  3. Kopyalama işlemi tamamlandıktan sonra hafıza kartını telefonunuza takın ve çalıştırın.
  4. Program otomatik olarak yüklenmeye başlayacaktır.
  5. Yükleme tamamlandıktan sonra navigasyon yazılımını çalıştırın yasal uyarıyı kabul ettikten sonra “Online sorumluluk uyarısı çıkacaktır?” bu ekranıda geçtikten sonra "Sunucudan lisans anahtarlarını istiyormusunuz?" sorusuna "Evet" yanıtını verin.
  6. Lisansınızın onayı için GPRS\3G ile gönderin.
  7. Onaylandıktan sonra “Aktivasyonunuz tamamlandı” mesajını ekranda göreceksiniz.
  8. Extra menüsünün içindeki navigasyon kısmına girin.
  9. "Türkiye sür ve yürü" içeriğinin üzerinde seçeneklere basın.
  10. Çıkan listede yükle opsiyonunu seçin ve onaylayın.
  11. Yükleme tamamlandıktan sonra ROUTE 66 Maps navigasyon yazılımınız hazır olacaktır.
    • Eğer kartı telefona taktığınızda kurulum otomatik başlamazsa aşağıdaki işlemleri yapınız. .
  1. Kaldırma işlemi tamamlandıktan sonra programlar kısmındaki “Dosya yöneticisi” ile “Hafıza kartının” içine girin burada “Mobile9_S60_5_0_v9.1.23264.23263_sa.sis” dosyasını çalıştırın.
  2. Program yüklenmeye başlayacaktır. Yüklendikten sonra telefonunda menüsündeki uygulamalar kısmından “Navigation” çalıştırın.

• Aşağıdaki maddelerde kısaca nasıl navigasyon yapabileceğiniz ile ilgili açıklamalar bulunuyor.
  1. Program arayüzü açıldıktan sonra ekranın alt kısmında “Pozisyon ayarla” yazısını gördükten sonra açık alana çıkıp pozisyonunuz belirlenene kadar bekleyin.
  2. GPS Pozisyonunun belirlendikten sonra ekrandaki haritada bulunduğunuz konumu göreceksiniz.
  3. Sol alt köşedeki ana menü butonuna basın. Ara’ ya tıklayın, açılan menüde “Serbest metin” tıklayın. Buraya bir adres yazın. (ÖRN: İstanbul Ümraniye’ deki Alemdağ Caddesine gitmek için “Alem umr ist” yazmanız yeterlidir.
  4. Arama sonucunda çıkan listeden gitmek istediğiniz adresi seçip navigasyona başlayabilirsiniz.
Not: Navking ROUTE 66 Maps navigasyon yazılımı iki şekilde çalışabilir.
Çevrimiçi mod : Haritasız sürekli GPRS\3G (ücretli) bağlı olarak gidiceğiz yerleri internet üzerinden indirerek kullanım
Çevrimdışı mod: Harita yüklü şekilde herhangibir GSM (ücretsiz) operatörüne bağlanmadan çalışır.
Ana menüde araçlar içinde bu modlar arasında geçiş yapabilirsiniz.

Kardeş link falan göremedim burda. İlgilenebilirmisin.?

sertac3488

Üye
i8910nun menüsü hangi dil

motorrider

Üye
değerli arkadaşlar
samsung m8910 ana sayfasında navigasyon ikonu yok acaba ben mi sildim anlamadım ayrıca route 66 yüklüyorum Dosya türü desteklenmiyor diyor yardımlarınızı bekliyorum iyi geceler

motorrider

Üye
türkçe

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar ben de route 66 cd si var ama anlamadım bahsedilen konular yok gibi yarın yola gidecem yardım lütfen şimdiden ilginize teşekkür

aliberkaymıstık

Üye
nokia 5800xprenssmuzic tel var nasıl raute66 navigassıyon yüklerim açıklamalı anlatırsanız sevi,nirim

aygulbegum

Üye
arkadaşlar merhabalar lütfen yardım edin :(
hangisini yüklemiştim bilmiyorum ama burdan bi uyglama yükledim şu anda galeride kırık dosyalar var
silemiyorumda... dosya adı: APodDirectory
Cache dosyalarını silip kapatıp açtım gene aynı problem var lütfen yardım edin kurtulamadım bir türlü şu dosyalardan :(:(:(:(

hayalletx

hayalletx

Üye
merhaba bu gps proğramı telefonun kendi hafızasına kuramıyoruz mu?

yalın kılıç

Üye
saol hosta teşekkürler

Takipçi Satın Al

Üst Alt