Samsung i8910 usb baglantı sorunu.

Sponsorlu Bağlantılar

mahirselcuk

Üye
    Konu Sahibi
Samsung i8910 usb baglantı sorunu.
İyi günler arkadaslar ben samsung i8910 HD kullanıyorum. 2 gün önce usb kablosuyla pc studio ya sorunsuz baglanıp işlem yapabiliyordum. Bugun yeni bi versiyon yükledim bundan sonra pc teli görmemeye basladı pc stdiodan bluetooth ile sorunsuz baglanabiliorum ama usb kablosu görmior. Bilgisayarımdan aygıt yöneticisine giriorum bilinmeyen aygıt yazıyor.. Lütfen bi çözüm yolu önerin..

--------------- Ekleme ---------------

biriniz yardımcı olursanız cok sewinirim.. 2 gündür bu sorunla ugrasıyorum..

qwert84

Üye
bende aynı sorunu yaşıyorum çözümü bilen var mı?

ayrancılı

Üye
*#7284# kodunu yazınız,
Beş satırdan oluşan seçenekler mevcuttur. PDA USB ve PDA UART seçili olmalıdır (Tuş takımı ile 1, 2, 3, 4) ile seçebilirsiniz.
* ile çıkınız.
Telefonu yeniden başlatınız.

Selamlar

ungood20

ungood20

Üye
cihazı nokia olarak görmek icin promu yüklediyseniz olabilir bende öle bişey denk gelmedi....
2. Ci mesaj mantıklı dene de

ismailbeyazay

Üye
teşekkürler ayrancılı söylediğin kodlar işe yaradı

78zafer

Üye
bu kodlara baktım bendede aynı sorun vardı ama kodlar işe yaramadı cihazı kullanabilmek için imei numarasını değiştirmiştim sorun bundan kaynaklanıyo olabilirmi ?

glos7777

Üye
Hay Allah Razı olsun ayrancı ya bı turlu bulamamıstım bu sorunun çözumunu ya :)

polo_0650

Üye
*#7284# kodunu yazınız,
Beş satırdan oluşan seçenekler mevcuttur. PDA USB ve PDA UART seçili olmalıdır (Tuş takımı ile 1, 2, 3, 4) ile seçebilirsiniz.
* ile çıkınız.

Selamlar
arkadaşlar
burda belirtilen kodları girdim tekrar eski haline nasıl dönebilirim hangi kodu girmem gerekiyor
saygılar

qwert84

Üye
*#7284# kodunu yazınız,
* ile çıkınız.

Selamlar

Merhaba bende zaten onlar seçili yinede bilgisayara bağlanmıyor. Lütfen çözüm bekliyorum.

gocebe21

Üye
teşekkürler burada verilen kod sayesinde pc studio tlf gördü ama sadece Media Player Modunda öyle oluncada rehbere mesajlara falan ulaşamıyorum ne yapmam lazın?

gocebe21

Üye
teşekkürler burada verilen kod sayesinde pc studio tlf gördü ama sadece Media Player Modunda öyle oluncada rehbere mesajlara falan ulaşamıyorum ne yapmam lazın?

Üst Alt